Ledig

2014-09-26 @ 23:50:31 / Allmänt
Blir lite långledig denna helg, väldigt skönt! Så har vart ledig idag och ledig fram till måndag kl 14 :D 

Idag har jag vart på ett läkarbesök tidigt på morgonen, men åkte hem och lade mig igen efter, så skönt! Så vart lite sovmorgon ändå. 
Sen har jag tvättat lite och städat här hemma. 
Tony följde med mig till Ikea och Willys på kvällskvisten med, så nu har vi mer ljus inhandlat! ;P behövs när mörkret kryper på mer och mer. 

Imorgon på dagen ska vi nog åka och kolla lite bilar, dags att köpa ny :) men senare på kvällen ska jag gå ut med några kollegor, ska bli riktigt kul! Söndagkväll ska vi till mina föräldrar, gratta fina pappa som egentligen fyller år idag och fixa mammas hår :) 


Tog denna bild förut, denna väggtext har vi på vägen vid kaminen. Känns skönt att ha fina nära och kära omkring mig när livet är tufft och svårt <3 och denna text säger så mycket.. 

Höstpyssel

2014-09-14 @ 22:52:32 / Allmänt
Idag har vi haft en sån där riktig mysdag. Började med sovmorgon, underbart att slippa vakna av alarmet! :) sen har vi pysslat och så lite hemma, Tony håller på att måla fönstret i tvättstugan, så snart är det fint där med. Eller ja mycket fräschare iaf! Tony fick hjälp förra helgen med att byta diskbänk där med så nu börjar det ta sig :D 

Sen har vi ju röstat såklart! Och efter det tog vi en promenad till handelsträdgården vi har här i Östansjö, de hade extra öppet idag. Fick med lite höstfint  hem, så nu är det så fint på trappen! 


Har hunnit kolla på två filmer också, första var Dumpa honom. Riktigt bra faktiskt :) och så en klassisker såhär på kvällskvisten, The Crow. 

Nu blir det väl snart att krypa ner i sängen igen. Imorgon ska jag åka och simma tänkte jag, och så måste det städas av lite här hemma och plugga lite finska :) fullt upp! Men skönt att vara ledig ytterligare en dag ;) 


Helg!

2014-09-13 @ 21:56:13 / Allmänt
Äntligen helg, och jag är dessutom ledig hela tre dagar! Lovely :) 
Tänkte ta en lång sovmorgon idag, men vaknade 07.20 (!!) av att grannen drog igång med altanbygge och såga brädor.. Mycket spännande en lördagmorgon, not!! 
Sen vaknade jag igen strax efter 10 då min rygg tyckte det var dags att gå upp. Så in i duschen och sen börja fixa i ordning sig. Det vankades nämligen 2 års kalas för fina lilla (stora) Billy ;) 

Provade ytterligare ett gäng av skuggorna ur paletten jag fick av Tony när jag fyller, tyckte det vart bra! Så fina glittriga skuggor, love glitter!! 


Köpte en stor ambulans med tillhörande bår till Billy, han uppskattade den iaf :D


Han hade fått en fyrhjuling av sina föräldrar med, den var ju kul :) 


Kompis fick han lite senare med som också ville leka. 


Tacos blev det till kvällen med, smarrigt! Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på förutom att vi ska rösta såklart men i övrigt inget planerat. Ska nog försöka tvätta lite och ta hand om ren tvätt. Sen får vi se, en promenad kanske om vädret håller uppe :) 

Vi får se helt enkelt!! 


SPA

2014-09-04 @ 23:56:55 / Allmänt
Ibland så här på kvällen är det lite mysigt att ta hand om sig själv lite. Eftersom jag ska jobba imorgon var det dags att ta bort nagellacket :( så jag slog på stort med både nagelvård och handvård, dessutom ordentlig rengöring av ansikte med tillhörande fuktmask och vårdande läppbehandling. Man ska ta hand om sig själv, och jag måste verkligen vårda mina naglar för de går så lätt av när jag inte har nagellack på. Så investerade i ett kit för detta för några veckor sen, än så länge väldigt nöjd! Inga hemska nagelband, inga spruckna naglar eller annat hemskt :D


Dessutom har jag ett nagelserum sen tidigare i samma märke, går rätt in i nageln! 

Handvård är ett måste emellanåt och vill man ha babymjuka händer ska man definitivt prova Satin hands. Funkar fint även på fötterna för de som önskar det ;) 


Nej nu ska jag kika lite på tv innan jag sluter mina gröna! Godnatt :)

Ledsen

2014-09-04 @ 14:54:56 / Allmänt
Så ledsen över att jag sedan några år haft problem att bära mina vigselringar, får ont och utslag under, måste alltså konstatera att jag är allergisk mot dom :( så ledsamt!! Har istället gjort ett litet test och haft på mig våra första förlovningsringar i rött (?) guld, och hör och häpna, inga bekymmer!! 


Borde alltså ha rött guld istället för vitt.. Då ska man bara hitta ringar också.. Tillsvidare får dessa vara mina vikarierande ringar. 

Testat på att locka mitt korta hår idag med, gick rätt så bra ändå :) 


Och så testade jag några av skuggorna i paletten jag fick av mitt hjärta i födelsedagspresent! Lite höstliga färger i brunt och guld :) 


Nu mår jag äntligen lite bättre än de senaste dagarna, skönt! Så imorgon är det dags för jobb igen efter en stunds uppehåll (både ledighet och sjukskrivning). Så idag måste vi handla så det finns mat att ta med till jobbet under helgen. 
Och så ska vi antagligen åka och kika på matta som vi ska lägga i trappen, en ny och mkt snyggare än den bruna fula som ligger nu. Äntligen ska vi göra i ordning trappen! Vit ska den bli och som sagt ny matta på stegen. Kommer bli superbra! :D 
Ska också få min man att byta bänk i tvättstugan i helgen när jag jobbar, den är så äcklig och ful den som står och dessutom har vi haft en ny stått i flera år  ;P 

Ska vi bo kvar här så måste saker börja fixas på huset så det blir så som vi vill ha det, ett steg i taget :) 

Nej nu ska jag fixa lite innan mannen i mitt liv kommer hem och vi ska åka iväg. Puss! 

Fantastiska dagar

2014-09-01 @ 17:05:15 / Allmänt
Haft helt fantastiska dagar nere i Göteborg med härliga tjejer och min älskade man! 💄👠💋 

Torsdagen innebar registrering i Scandinavium innan vi fot mot hotellet för att checka in. Väl där vart det stressigt att hinna göra sig lite i ordning då vår unit Pink ladies skulle träffas i NSD Lenas svit, där vart det liten välkomstdrink och fina utmärkelser och så fick vi alla en liten gåva. Min man fick också en gåva, ett par strumpor med ett rosa Q på (för Qvist area som vi tillhör) och jag fick ett mobilfodral/liten necessär eller vad man nu vill använda den till med en kexchoklad i samt ett så fint halsband! 




Vi fick fina goodiebags från företaget också, även min kära man! 

På torsdagskvällen var det dags för awards night med Qvist area, det bjöds på tre rätters, massa vackra människor, fina tal och utmärkelser! Min man vart nominerad till Mr Husband, så fantastiskt att se honom på scenen, inte bara en gång heller, han fick ta en vända över scen med alla män i församlingen först och sedan denna nominering! ❤️😘











Det vart en sen kväll med en promenad tillbaka till hotellet! Man kan ju inte heller somna direkt när man är uppe i varv men tillslut så 😊 

Fredagen började såklart med underbar hotellfrukost, konstigt att man inte är lika hungrig hemma som när man erbjuds en stor buffé 😉😂 


Sen tog vi oss till Scandinavium för en dag med utbildning! Rätt fantastiskt att få uppleva något sådant med drygt 3200 andra kvinnor! 😊 




Fredags kvällen var det awards night med alla som var där på dagen. Fantastisk kväll, och underhållningen var så bra! 😊 









De tre herrarna på bilderna ovan är Bo (i mitten), Co-funder samt hans söner Oscar (till vänster) och Carl-Henric (till höger). Dessa bilder visades till låten Single ladies med Beyoncé 😂 så bra!! 


Senare innan läggdags fick jag en fin påse med gåvor av fina Rebecka! 


Lördagen erbjöd mer utbildning och fler kommande nyheter! Spännande!! 




Och mina kära man fick även här gå över stora scen!! Tillsammans med alla andra män.




Efter lunch fick alla män en egen föreläsning, och när han kom tillbaka visade det sig att han vunnit ett lotteri och fått lite fler herrprodukter 😊





Tack igen tjejer för fantastiska, härliga dagar 😘❤️