Lördag

2013-12-29 @ 00:01:08 / Allmänt
Tredje av fem lediga dagar börjar lida mot sitt slut. Tycker nog att jag tagit tillvara på alla dagar, gött det!
Igår var vi (jag, Tony och Malin) iväg till Marieberg för lite shopping! mötte upp mina föräldrar och lillebror med, vart lite fika innan shoppingen kom igång rejält. Fast hade vart in till stan innan, shoppade lite på Make up Store :)



Köpte två ögonskuggor, en eyedust och en glitter eyeliner där :)
På Marieberg hittade jag två nagellack, två toppar och så lite fint till badrummet och doft till vår walk-in-closet från butiken Rituals.





Hann också in på lågprismagasinet, köpte en del fint där med, bl.a ett litet smyckeskrin till mina örhängen. Fick ju en hel drös med örhängen i julklapp av mamma och pappa så det behövdes någon förvaring till dom.



Tycker det vart riktigt fint och precis i min stil.
Nu längtar jag tills jag kan/får plocka ner alla julsaker. Vill ha det lite mer normalt och nedtonat nu.. Haha!

Julen är över om några timmar!

2013-12-26 @ 21:28:38 / Allmänt
Sitter hos föräldrarna nu, helt slut efter tre dagars julfirande! Men det har vart väldigt mysigt :)
Julafton spenderades faktiskt hemma med svärmor och gubben, 4/5 av Tonys syskon med respektive :) först jobbade jag iofs, till kl 16, kom hem till fikat bord eller ja maten var fixad, gött det :) och mycket mat var det. Vart som vanligt ner kvar än vad som ätits upp.. Haha!
Fick också såklart många fina julklappar :) och jag tror jag hade lyckats väldigt bra med en julklapp till familjen Pettersson/Sundström! väldigt kul att se att det gick hem :)

Juldagen jobbade jag också till kl 16 och sen gjorde jag mig i ordning och då åkte vi till Åsbro. Där väntades julfirande nr 2 med svärfar och Tonys faster med familj. Vi slapp julmaten till min stora lycka:) bjöds istället på kalkon, potatis, sås, grönsaker och baguette. Otroligt gott var det! :) blev även julklappsutdelning där, fick många fina klappar :)

Idag, annandagen har jag faktiskt vart ledig. Ledig 4 dagar till efter denna, underbart! behövs, känner mig så trött! kanske är mörkret tillsammans med lite sömn..?
Dagen började med sovmorgon, sen fixa i ordning sig i lugn och ro och när vi var klara åkte vi hem till mamma och pappa i Karlskoga. Julfirande nummer 3 är nu överstökad också :P julklappsutdelning blev det även här, många fina klappar även här :)

Så roligt att alla verkar ha blivit nöjda med sina julklappar de fick av oss :) är så kul att handla presenter till alla, även om det blir kostsamt men kul att ge bort när man kommer på något som passar till just den personen.
Farmor fick tre tavlor av oss, med foton tagna av mig, av rosa blommor precis som hon sa för några månader sen att hon skulle vilja ha, hon vart väldigt glad och överraskad! :) och Malin hade hittat ett silverskrin på en loppis, köpte ej denna själv så då gjorde jag det istället och lade i ett smycke som hon sedan fick i julklapp, också överraskad :P
Så roligt med eftertänksamma presenter :)

Nej nu ska vi snart bege oss hemåt, Malin hakar på! imorgon blir det shopping på Marieberg :D

December

2013-12-02 @ 22:49:59 / Allmänt
Redan hunnit bli december! Det är inte klokt vad snabbt tiden går. Förberedelserna inför jul är i full gång här hemma, nästan alla julklappar är inhandlade! otroligt skönt. Men nu ska alla slås in också :-P började med det idag och några är nu inslagna iaf!



Förra helgen besökte jag och maken Ullared och Gekås såklart :-) shoppade en hel del såklart, inga problem där direkt. Men det var helt galet mycket folk på lördagen.. sen sov vi kvar på det nya hotellet där, rekommenderas verkligen för det var väldigt fina fräscha rum! när vi åkte hemåt stannade vi i Göteborg och gick in på Liseberg, har aldrig upplevt Jul på Liseberg än, men vad fint och mysigt det var! Det var inte sista gången vi åkte dit. Köpte några fina julgranskulor och två fina ljuslyktor :-) och utanför jultomtens verkstad tog vi lite varm choklad med vispgrädde, så mysigt!



Har julpyntat massor här hemma och är inte ens riktigt klart än, men det börjar likna något! tillverkade två fina julgrupper igår, så roligt att pyssla och pynta :-)





Har jobbat hela föregående helg, men igår när jag kom hem från jobbet hanns det med lite julskyltning och första adventmys här hemma :-) vart lite te med äpple/kanel/vanilj smak, saffranssockerkaka och äpple/kanel muffins :-D väldigt gott!



Nej nu ska jag duscha lite snabbt sen sova, jobba imorgon!