Lördag

2013-02-09 @ 12:30:02 /

Då var det lördag igen! Veckorna går så himla snabbt..
Har vart ledig torsdag och fredag, helt underbart:) i torsdags tog jag sovmorgon, sen var jag och simmade med Mia, skönt!! Måste köpa månadskort så jag kommer iväg flera dagar i veckan. Vore inte helt fel det! Hann också med att städa av lite här hemma:) så fick vi besök senare av Morgan och Mia.
Igår var jag hem till föräldrarna, Malin var hemma och var sjuk så gjorde henne sällskap. Vart en del soffhäng, gött! Så pysslade vi lite, hon visade hur man pärlar sina hörlurar. Så nu är våra lurar helt olik någon annans;)
Mormor kom också dit då jag skulle klippa henne.
När jag kom hem vart det tacos och tvtittande. Gick dessutom och la mig rätt tidigt så känner mig skapligt utvilad för en gång skull:) inte ofta det händer.. Så nu är jag redo för jobbhelg! Börjar kl 14 idag, så ska åka om ca en halv timme. Imorgon gör jag dag och likaså på måndag, sen är jag ledig tisdag igen:) får se vad som hittas på då. Kanske simma? Vore gött. Samt en lång promenad kanske?

Nej nu ska jag göra mig klar för jobb!


Ledig helg

2013-02-03 @ 00:57:00 /
Nu är snart hälften av min lediga helg gjord. Igår kväll efter jobbet åkte vi hem till mamma och pappa först, plockade upp Malin och sen for vi vidare upp till Hällefors och till morfar:) grattade honom i förtid, han fyller egentligen på tisdag. Hela 74 år ung. Svårt att handla något till honom dock, men en blomma, chokladask och lotter fick det bli. Bjudna på god smörgåstårta vart vi också!


Kom hem jättesent, så i säng hoppade vi direkt. Sov tungt hela natten, vaknade nästan med huvudvärk.. Men gött med sovmorgon!:)
Vart frukost och film i sängen innan vi pallrade oss upp. Myslördag, fler såna!

 

 

Sen har jag också fixat med papper som ska skickas in till socialstyrelsen för ansökan om legitimation. Ska bara köpa kuvert och frimärke så ska de skickas imorgon:) fick ju hem mitt examensbevis imorgon, så snart hoppas jag få hem min legitimation i brevlådan också.

 

 

Idag har vi också tagit oss till marieberg en sväng, mötte upp Morgan och Mia där. Vart lite buffé, gott med kinamat men vart så mätt! i-landsbekymmer i know.. Vart också en liten runda i några affärer, bland annat Ur&Penn där det var rätt bra rea, 20 kr för alla smycken! Dessutom hittade jag 2 par solglasögon för 20 kr styck:) billigt!!
Tog en sväng på H&M med, vart en ny mascara, en ansiktsmask och ett lip balm med pärondoft/smak.

 

 

Imorgon är sovmorgon inplanerad. Sen blir det en tur till soliga (förhoppningsvis) Karlstad och hem till Ida och Andreas:) mysigt att se hur de bor nu efter flytt!