Nyårsafton!

2011-12-31 @ 17:01:05 / Allmänt
Idag är det nyårsafton! sista dagen på år 2011! Om inte alls länge är det ett helt nytt år, och en nystart!:D Ska faktiskt ha några nyårslöften detta år, vet inte att jag någonsin haft det tidigare..:P kanske när jag var liten, kommer inte ihåg. 
Men några löften blir det!:D
Och party blir det!:D kommer fira hemma hos Christian och Elin i Kumla. Det blir en trerätters meny bestående av:
Förrätt: Gratinerad hummer
Varmrätt: Baconinlindad kycklingfilé med potatisgratäng och fetaostsallad
Efterrätt: Pannacotta toppad med hallon
Riktigt gott ska det bli!! Blir också en del alkohol, har köpt så jag ska kunna göra White russian, San Fransisco och så lite groggar såklart:D och bubbel till tolvslaget!

Kommer bli en rolig nyårsafton tror jag:) har fixat chaufför med, så vi båda kan dricka för en gång skull:P hehe.

Flytthjälp

2011-12-27 @ 11:36:39 / Allmänt
Idag ska vi agera flytthälp:) Christian och Elin som ska flytta, men de hade flyttat de mesta kartongerna och andra småsaker, så det är mest större möbler kvar. Kommer säkert gå rätt snabbt! 
Ska bli spännande och se hur deras nya lägenhet ser ut :) det är där vi ska spendera nyårsafton! 

Malin kom hit idag med:) tillsammans med mamma såklart, trevligt!:) så hon blir kvar här några dagar, som längst till fredag iaf. Så det ska bli roligt att umgås lite med henne:) vi ska till marieberg imorgon, på lite mellandags rea:) se om man hittar nått fynd! Jag vill köpa nått snyggt till nyår, tror det blir nått snyggt halsband, har eventuellt en klänning jag kan använda, så jag slipper köpa ny:P
Kolla på Chilli med, fick ju presentkort där av svärmor, och de brukar ha en massa fina saker:D har ju redan fått min mysiga teddyfilt, så behöver inte köpa en sån iaf:)

Sen ska vi på bio någon kväll med:P Alvin & gänget 3! har ju sett de andra två på bio med, så måste ju se den tredje med då ju:P
nej nu ska vi snart iväg och bära möbler!:P

Om några timmar är det över!

2011-12-26 @ 16:58:03 / Allmänt
Ja snart är hela julhelgen över! vad snabbt det går. Lika snabbt som julen kommit är det över:P
Denna jul har inneburit mkt julmat (som vanligt:P), umgänge med med familj och släkt, massor med fina julklappar och en massa annat kul:)
Här är ett urval av julklapparna jag fått denna jul:
Av min kära make fick jag en glassmaskin, en trippeltång/wavemaker (till håret) och Laila Bagges parfym Rock romance:) Fick en almanacka, Britney Spears parfym Radience, säsong 3&4 av Desperate Housewives av mamma och pappa:) Av mormor och Lennart fick vi nya påslakanset och en fin ljuslykta:) sen fick jag ett par lovikavantar av mormor med!
Av farmor fick jag en fin ungsform:)
Av svärmor med sambo fick vi gemensamt ett presentkort på Chilli, ett presentkort på Marieberg Galleria och två stycken eldkorgar:)
Fick Desperate Houswives säsong 2 av Christian och Elin, samt ett fint smyckesträd:) Ett tårtfat på fot fick vi tillsammans av Tonys lillasyster Linda samt en trisslott (som vi vann 50 kr på:D).
Av svärfar fick jag en superskön teddyfilt!:D en vinröd, jättefint! inga katter eller hundar på den!:P den är bara min!
Tror jag fått med allt jag fick i julklappar av alla nu:P är iaf supernöjd, fick nästan allt jag önskade mig:P och jag tror att alla vart nöjda med de klappar de fick av oss!:D
Nej nu blir det slappa en stund!

Julafton!

2011-12-24 @ 01:11:22 / Allmänt
Önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!!

Dan före dan före dan före dopparedagen!

2011-12-21 @ 22:38:00 / Allmänt
Yes, bara 3 dagar kvar till julafton!:P längtar! ska bli trevligt att träffa familj och släkt! umgås, äta gott, vänta på tomten och bara vara. Jag hade tänkt mig att bara vara i 3 helaste dagar faktiskt!:D
Inte tänka på skolan, inga måsten hemma, ingenting! bara vara, umgås med nära och kära:D helt underbart!!
Innan dessa tre dagar finns däremot en del måsten och annat:P men har redan betat av massor, vilket är skönt!:D alla julklappar är som sagt köpta och inslagna, ligger numera under granen:) maken har städat övervåningen, jag har röjt i tvättstugan. Hundarna är duschade och deras klor är nedklippta, så nu är de julfina! vi har storhandlat idag, all mat inför jul förutom ett par små saker som ska inhandlas imorgon. Har också slängt en massa kartonger och annan sortering idag, och pantat så det är med klart!:D och tvättstugan blir därmed mindre belamrad med miljoner saker, haha!
Sen tänkte jag klippa mannen idag med, får se om det blir så annars får det bli imorgon med. Blir inte att sitta heldag i skolan imorgon, så ska hem och städa resten av huset också så det blir klart!:)
Tänkte snygga till mig lite imorgon med, om jag inte väntar till fredag kväll.. Naglar, fossingar osv:P måste ju vara fin!:)

På fredag blir det frisörsalong hemma hos Sandra, tänkte få långt hår igen, lagom till jul och nyår!:D längtar till det med, saknar längden! trots att mitt är längre, verkar det aldrig bli så långt jag vill ha.. Men på fredag blir det de ändå!
Nej om man skulle ta och förbereda för imorgon..

Fullspäckad helg!

2011-12-17 @ 11:49:27 / Allmänt
Idag är det precis en vecka kvar tills julafton! men det känns ju inte.. känns som vi fortfarande är i oktober månad med tanke på vädret, mer höst än vinter:P och absolut inte jul.. 
Men nu är det bara en vecka kvar, och det ska bli så kul! längtar faktiskt!
Denna helg är fullspäckad, idag ska vi åka upp till Hällefors och till morfar:) var läääängesen vi var där, dumt! men har haft så fullt upp jämt tydligen.. bara resan fram och tillbaka tar 3 timmar:P så man får ta en heldag när man väl ska dit.
Men idag ska vi äntligen komma iväg. Vi tar med julklapparna till han med, för han kommer inte på julafton till mina föräldrar.. så får ge dom till han nu:P
Imorgon ska vi åka till mormor, gratta henne:) och det är också en bit att åka, så blir nästan heldag där med.. :P haha! men vi har inte vart där på ett tag heller. Blir lätt så när man har mkt med skolan tydligen!
Igår var vi till marieberg en sväng, vart en till bia bädd till hundarna, så nu har dom en varsin stor säng:P Troy tog genast den nya i besittning:P jäklar vad glad han blev, han bara skuttade runt i den, haha!
Nu kanske dom slutar bråka om sovplats iaf;)
Köpte också sista julklappen, har slagit in den nu på morgonen, så nu är alla klara!:D nu är jag redo för jul!
Nej nu ska vi väl åka.. :P

Lite juligt!

2011-12-15 @ 16:40:15 / Allmänt
Har gjort det lite mer juligt här på bloggen:P julkänslan måste ju infinna sig även här! Det är faktiskt lite sjukt att det bara lite över en vecka kvar till julafton! men jag längtar:P är fortfarande som när man var liten! mysigt att umgås med alla nära och kära, äta god mat! och såklart alla julklappar:D det är fortfarande lika roligt. Jag älskar att ge bort fina saker och klappar, se alla glada och förväntansfulla! väldigt kul faktiskt. 
Vi är så gott som klara till alla, har bara en klapp till som ska införskaffas, annars helt klara vilket är otroligt skönt! Det är jättekul som sagt att ge bort, men när vi har drygt 15 stycken att hitta på och köpa klappar till så blir det lite att göra:P

Granen klädde vi förra fredagen, för i lördags kom mina älskade underbara vänner Sofia och Ida, Sofia hade med sig sin karl också! så vi firade vår lilla minijul, hoppas det blir en tradition nu varje år!:D Saknade dock Emma då, som tyvärr inte kunde komma! men det får bli ett annat år:D
Så jag ville att granen skulle vara klädd tills dess, och det är den!:D underbart mysigt att hinna njuta ett tag av den, fylld med klappar under den, innan den ska ner igen. 
För efter jul har vart, och när det nya året trätt in, så tröttnar jag faktiskt snabbt på alla julsaker.. Tråkigt, men den där förväntansfulla känslan som bor hos en innan jul försvinner ju ganska snabbt efter, och då är alla dessa tomtar och granen inte lika mysiga längre :P
I helgen som kommer ska vi ut och åka en del, först till morfar på lördag.. lämna lite julklappar och hälsa på då jag inte tror han kommer till mina föräldrar på jul :/ men jag hoppas såklart han gör det, men tveksamt..
På söndag ska vi till mormor som fyller måndagen efter, så ska gratta henne!:D har köpt present redan, hoppas hon blir nöjd!:D
Nej om man skulle ta tag i pluggandet, tenta imorgon, sen helg!!:D

Julklappar!

2011-12-01 @ 16:26:53 / Allmänt
Håller på och benar i vilka vi köpt julklappar till och vilka som saknas. Vi är klara med 6 pers, bara 9 pers kvar att handla till:P
Men det ska vi lösa, har bokat resa till Ullared nu, så det ska bli fixat då redan:D sen är det bara att slå in alla klappar!:) Jag och maken åker helt själva denna gång, ska bli supermysigt!:) så bor kvar där en natt med, orkar inte köra ner och hem samma dag.
Så kul att shoppa julklappar, bara hoppas de blir nöjda med vad de får:D
Har också beställt kläder till jul som nu kommit, ska bara hämta ut paketet, sen hoppas jag verkligen det passar:D man vet aldrig! Måste också fixa en present till svågern denna vecka, han fyller på söndag men ska dit på lördag och gratta honom:) får väl fråga lite vad han önskar sig kanske! Ska också fixa en present till mormor som fyller 5 dagar innan jul.. :P men jag har redan planerat vad, eftersom de ska flytta i januari till ett större hus så vet jag vad som kan behövas:)
Annars händer inte mkt just nu, bara en massa tentaplugg hela tiden:P har iaf klarat av två tentor!:D yeey! känns underbart! men några kvar innan julfriden infinner sig:P
Nästa lördag har ska vi och mina kompisar samlas här, äta julmat och ha det trevligt! ser mkt fram emot det, ska bli så mysigt! kanske sista gången alla samlas innan Ida flyttar?? vem vet:P men hon lär inte bli av med mig, får åka och hälsa på henne i de värmländska skogarna!
Nej dags att åka och handla lite och hämta ut paket!:P