7 veckor!

2011-05-30 @ 13:47:53 / Allmänt
Ja kissebebisarna är sju veckor idag!:D jäklar vad snabbt det går! tyckte det var nyss jag hittade Flisan (kattmamma) med en av de små, haha!:P
Men nu är de redan sju veckor!:) om 5 veckor kan de få flytta hemifrån! skönt det ska bli då:P haha..

Plugg blir det nu ett par dagar, tenta på onsdag! Men ska försöka hänga med lillebror och kolla finbyxor till bröllopsdagen någon dag med:) han måste ju vara fin, när han ska vara med på vigseln och allt!:D vill ju ha fina bröllopskort sen;)

Fick en fin inbjudan igår med!:D så nu är det officiellt, vi ska på 20 års kalas den 11 juni:D haha! kul med inbjudningar!:D måste bara se till att svara så de vet om det, haha, eller hur Elin?:P blivande 20 åringen:D efter den åldern går det undan, och helt plötsligt är man väldigt nära 25 års åldern, haha!

Har också fått en bröllopsinbjudan, så vi ska på bröllop i juli:) så skoj! jättekul att gå på bröllop tycker jag!:D vänner till oss som ska gifta sig. Känns som det är en riktig giftassommar denna sommar, kul!:)

nej nu måste jag plugga!:)

20 dagar kvar!:D

2011-05-29 @ 12:48:19 / Allmänt
Yes jag har nedräkning för er som inte märkt det;)
Idag är det endast 20 dagar kvar (!!!!) inte alls länge, hoppas det kommer gå snabbt! tror faktiskt det kommer de, för kommer vara sysselsatt en del ändå:P dock inte endast med bröllopsplanering utan även lite skolarbete.
Har sista tentan för denna termin nu på torsdag, sen ska ett arbete kompletteras lite, men det ska väl gå fort:D var ju inte överdrivet mkt iaf, haha!

Denna helg har vart full med morsdagfirande:P Igår var vi hos mina föräldrar, vart grillat:D sen hade mamma bakat en sjukt god rabarberpaj, inte vanlig smuldeg över utan med knäcktäcke på! såå god!:) den ska jag sno receptet på:)
Idag ska vi åka till Tonys mamma och fira henne, får se vad som händer där:)

Sen nästa helg får vi finbesök, Sofia och Erik kommer hit!:D kan ju vara bra att få träffa Erik, då han ska hjälpa oss under festen:) Ja Sofia ska ju också hjälpa oss, men henne har vi ju träffat, många ggr, haha!:D

Helgen efter det, ja då är det ju någon som fyller 20 år:D så då kommer vi vara sysselsatta den helgen med:P dagen efter ska jag åka till mina föräldrar igen, fixa mammas, mormors, malins och ev. pappas hår inför stora dagen:P sen ska jag hämta finbilen så jag får åka lite i den!!:D wiihooo! ska bli spännande!

Ja det känns att det är nära:P som när ett litet barn som väntar på tomten, så känner jag mig nu! :D oerhört lycklig och bara vill vara där nu!
Jag vill bli Tonys fru nu! :D (men snart så..:P)

Har inte heller så många förberedelser kvar faktiskt! vi var och handlade för några dagar sen, så tårtfat är köpta, ljus, marschaller är också inhandlade. Vet inte riktigt om det är så mkt kvar förutom maten. Jo bubblet, så det ska jag köpa någon dag med. Annars är det bara maten kvar tror jag:) underbart!

nehepp, nu måste jag fixa i ordning mig:)

4 weeks to go! :)

2011-05-21 @ 19:51:50 / Allmänt

Nu närmar det sig med stormsteg, men jag vill faktiskt att det ska gå ännu snabbare! :P

Har inte alls så mkt kvar att fixa heller tror ja:P
Ska köpa:
tårtfat
värmeljus
champagneglas
silverputs (tänkte putsa upp våra förlovningsringar dagen innan den stora dagen:P)

sen är det maten, bubbel, tårtor, blommor till borden och lite annat smått kvar. Annars tror jag faktiskt det inte är så mkt kvar i planeringen. Vilket känns skönt också! men lite tråkigt att inte ha någe kvar att pyssla:P
Men vem vet, kanske kommer på nått kul igen, haha!

Har provat att göra min frisyr och make up idag med:) samt att jag provade hela outfiten när jag var fixad med, nöjd faktiskt! haha!:)
Bara jag känner mig lika fin den dagen:) då är allt prima!
(Vågar man hoppas på en glädjetår från Tony den dagen?:P känns inte troligt, men vem vet, haha!)

Jag vill bara att dagen innan ska komma, så vi får pyssla, duka och fixa med allt:) kommer bli skitkul!:D längtar massor!:D

Märks dessutom att dagen närmar sig, då jag drömmer de konstigaste drömmar om bröllopet om nätterna.. En natt drömde jag att tårtorna inte vart uppätna och var mer eller mindre knäckt för det, haha! löjligt!:P skiter jag väl i om folk inte ätit upp dom eller inte, haha! precis som en sån sak skulle paja hela dagen?! nja skulle inte tro det, helt puckade drömmar. Och andra nätter är det rena mardrömmar om hur ALLT kan gå fel.. men man får ta dagen som den kommer tror jag;)

Kollade på filmen Bride wars (Bröllopsduellen) igår, haha sjukt bra!:) känns bra att man inte är riktigt sån bridezilla iaf, haha! men en rolig film:P

Nehej, vet inte alls vad man ska göra ikväll.. ta en dusch, sen kanske någon film? får väl se:P


Massor gjort!

2011-05-16 @ 00:12:01 / Allmänt
Ja vi har verkligen fått massor gjort idag!:)
Började dagen med en cykeltur ner till plantskolan här, i sällskap med Maria och hennes dotter Moa-Li:D årets första cykeltur kan tilläggas också!
Köpte en kryddväxt till, saknades en i landet, så blev oregano!:D så har Gräslök, Basilika, Citronmeliss, Mynta och Oregano nu:D blev så fint så fint:)
Vart också en glass från kiosken på väg hem, köpte med en till karln med:D

Sedan satte jag och älsklingen igång att olja in altanen som vi skurat rent igår. Det tog kanske någon timme, inte alls så lång tid jag trodde, skönt de. Blev skitbra:)
Men det torkade snabbare än det stod på burken, beror säkert på att solen låg på där och värmde upp.

Fått massvis med hjälp av Christian dessa dagar, men Elin har också hjälpt till lite några dagar, vi tackar och bockar, jätteuppskattat!!:D har fått massa gjort med hjälp av er:D

Var en sväng till ett varuhus en bit bortanför oss, där köpte vi nya dynor till utemöblerna, vilket vart skitbra!:) så nu är det verkligen klart på altanen:)
Ska bara köpa lite mer blommor till lådorna som ska sitta på altanräcket.
Annars börjar vi bli lite smått klara i trädgården tror jag:) carporten som ska städas ur också. Lite ogräs som ska rensas bort vid plattor osv, men det är småpyssel bara:)
Skönt faktiskt! att efter nästan 4 år få lite smått ordning på utsidan också, haha!

Bara att ta tag i insidan av huset nu med, tvätta fönster och byta gardiner ska göras, storstädning känner jag behövs faktiskt. Så bara att finna tid och energi till det också:P
Om några veckor kommer det inte finnas tid alls till det! hehe:) på lördag som kommer är det 4 veckor kvar, sjukt fort det går ju!
Sa till Tony igår på väg hem från marieberg; vet du, om exakt 5 veckor kommer vi vara gifta! helt sjukt!:D ser så mkt fram emot den dagen, så hoppas det går ännu snabbare nu!:P

nehej, fixa lite, sen sova!

Puss hej!

Oddsen?!

2011-05-13 @ 23:13:40 / Allmänt
Haha, jaa,  vad är oddsen för detta egentligen? :P



Skulle gräva ur en grop så jag kunde plantera ett äppleträd, trodde jag träffade en sten, eller i värsta fall att det vore berg.. Tack och lov var det ju inte det sistnämnda. Tony började t.o.m fundera på om det var någe rör som gick precis där, för det var ju cylinderformat:P
Men icke sa nicke, det var en cementplint, en stor en!
Vem sjutton tycker att det är en bra idé att lämna kvar en plint och täcka över den med jord för att sen så gräs över?!
Ja mycket ska man se.. haha! finns väl en första gång för allt har jag hört;)

Men trädet vart planterat tillslut iaf:D har också hunnit med att sått lite i landet; dill, persilja, sockerärtor, isbergssallad och plocksallad:)
Har också lagt ut plattor mellan, så det är gångar att gå på:)
Blir väldigt bra! Plantera lite mer imorgon;) kanske åka ner till plantskolan igen, se om de har fler kryddväxter.
Ska försöka få bukt med altanen i helgen med, åka och köpa olja till golvet. Spola av och skura hela altan med, så den blir sommarfin:D
Bara hoppas vädret ser någorlunda ut då med, så man får någe gjort.

Nehej, dusch nu!

Puss hej!

Catching up:)

2011-05-13 @ 15:55:01 / Allmänt
Har strukit 7 stycken dukar hittills, tror vi har ca 15 stycken, det har tagit flera timmar detta, så känns bra att jag börjat, vill absolut inte stå dagen innan och stryka dukar. Nej då ska de vara klara att läggas på borden:D

Medans jag har pysslat med det supertråkiga, så har jag tagit igen en massa missade avsnitt av både Greys Anatomy och Desperate Housewives, så nu är jag up to speed igen;)

Fortfarande fint väder, så blir pyssel i trädgården sen;) bara väntar på att blivande maken ska komma hem någon gång:P så vi kan åka till Kumla först.

Och en liten uppdatering, har nog troligtvis kommit på ett bra ämne till c-uppsats nu, bara att leta reda på så många och så färska artiklar om det som möjligt!:D gött att vara ett litet steg på vägen:D

Nehej, ännu ett avsnitt av Desperate Housewives nu!

Puss hej!

C-uppsats!

2011-05-13 @ 09:40:33 / Allmänt
Sitter och söker efter ämnen till vår kommande C-uppsats.. Inte helt lätt.. vi ska dock inte skriva uppsatsen förren i börjar av termin 6, alltså med start i januari.
Men redan nu i denna kurs jag går nu ska vi göra en projektplan tills denna uppsats, alltså en rapport över vilket ämne vi ska skriva om, hur vi ska göra osv.. skönt att ha det klart tills dess, men samtidigt mkt nu, om lite mer än en vecka ska projektplanen lämnas in, och vi har inte hittat ett ämne ännu! men det ska väl gå bra:D

Annars idag händer inte mkt! ska stryka dukarna tills bröllopet tänkte jag, eller ja börja iaf:D se hur det blir, köpte stärkelse igår, så de ska bli lite stelare:D hoppas det blir som jag tänkt mig:)

Ska på marken idag med, när Tony har kommit hem:) köpa lite marknadsnougat kanske? strumpor har jag redan köpt, så det behövs inte nu.

Annars blir det nog lugnt idag, får se om det blir någe gjort i trädgården idag med:)
Vi har köpt två nya vinbärsbuskar, så har nu en med vita, en med röda och en med svarta:) har också köpt en krusbärsbuske, två körsbärsträd, ett äppleträd:) allt är planterat och klart:D
Har fixat med lite blomster med, och rensat ogräs i trädgårdslandet, så ska försöka få ner fröer, så vi får lite sallad m.m:)
Tony köpte fler fruktträd igår med, så ett äppleträd, ett plommonträd och ett päronträd ska också planteras:D
Kommer bli så bra när de börjar bli lite större, kanske nästa sommar?
Från att knappt haft någe i trädgården till detta:D blir så fint så!

Nehej, man skulle kanske börja stryka dukarna, så jag inte somnar här i soffan:P

puss hej!

Så här blev den!:D

2011-05-10 @ 19:47:02 / Allmänt


bara hoppas den är god också!:D

Tårta!:D

2011-05-10 @ 17:23:53 / Allmänt


Håller på att baka denna tårta just precis nu!:D Red velvet cake:D
Har alltid velat prova sån, så nu gör jag slag i saken och bakar en själv:P Kakan är klar, den håller på att svalna just nu, så sen ska frostingen på samt jordgubbar! :D mums!

Beställt två nya parfymer:D

2011-05-10 @ 17:20:22 / Allmänt
      

Har beställt hem dessa två parfymer:D

Oscar de la Rentas, Bamboo och Anna Suis, Night of Fancy

Haft Bamboo tidigare, den luktar såå gott!:D Night of Fancy är en chansning:P


Soliga dagar:)

2011-05-10 @ 11:55:45 / Allmänt
Ja så fint det har vart några dagar nu, sen i lördags tror jag:P
Då gick jag med Maria och hennes son Melker på en promenad, trodde vi skulle gå "vanliga" vändan, slutade med att vi gick runt hela, ca 6 km totalt:) lilla Melker var riktigt duktig som orkade det faktiskt!:)
När jag kom hem hade vi fått besök, Christian och Elin var här:) samt Pirre. Var vrålhungrig då med, då jag inte ätit någe innan promenixen, så det blev grillat, mumma! riktigt passande såna här dagar:D
Senare på kvällen åkte vi hem till Christian och Elin, vart fotbollsspelande nere vid skolan där, riktigt kul va det:) märks att man inte springer hälften så mkt på innebandyn egentligen:P

Annars i helgen har det mest vart lugnt och skönt:) grejjade lite här hemma på söndagen, små pyssel:)
Jo mamma och pappa och Malin var ju här på söndagen med:) lämnade av lite hårfärg som jag beställt ihop med mamma, så nu blir det lite nya färger igen;) men dock först efter bröllopet, haha!
Så höll jag på att testa min brudfrisyr då med, så nu vet jag hur den ska se ut:D inte alls som jag först hade tänkt mig, men så himla fint ändå:D

Igår var jag på universitetet hela dagen, föreläsning på förmiddagen, sen skulle jag och Sofia börja med artikelgranskningen på eftermiddagen, slutade med att vi hann klart! :O wiihhooo en grej vi kan checka av på den otroligt låååånga listan:P
Har också börjat fundera lite på c-uppsats ämnen:) så jag hoppas vi hittar ett ämne med MASSOR av artiklar så man slipper leta massivt efter det.. haha!

Igår var det också 40 dagar kvar tills vår stora dag!:D alltså 39 dagar kvar idag:P jag längtar så sjukt mycket! trots en del besvikelser i gästlistan, men det kan man ju inte göra nå åt.. hoppas det löser sig ändå:)
Men det kommer helt klart bli den absolut största dagen i mitt liv!:D ser så mycket fram emot att bli fru;) haha!

Nehej, om man skulle käka lite, sen ut och steka i solen!:D

puss hej

Trött så trött..

2011-05-02 @ 21:11:34 / Allmänt
Ja usch ja, blir en tidig kväll idag! Måste verkligen det om jag ska orka upp imorgon!:P

Det var tillbaka till skolan ordentligt idag, med föreläsning. Om ett så segt ämne, så det var svårt att koncentrera sig! men lite motiverad nu iaf då det är sista kursen denna termin, sen är det lov! i 3 månader!!!:D ska bli så jävla underbart!:)
Dock innebär ju det jobb, men det är banne mig semester det med!:)

Håller på med pyssel också inför bröllopet, älskar verkligen att pyssla!:) har fått blodad tand nu, så är det någon som vill ha hjälp med pyssel, hör av er:D
Jättekul det kommer vara att se allt i sitt sammanhang sen, hoppas det bara blir så fint jag tänkt mig:D
Känns också lite kul att man pysslat ihop det mesta själv, lite hjälp har jag ju fått såklart (tackar för den:D) men har gjort massa själv:D väldigt kul! nu när man har lite tid innan och så, så håller man ju sig sysselsatt iaf!

Imorgon ska jag hem till mamma:) ska följa med henne till sjukhuset när hon tar bort sitt gips! måste vara väldigt skönt att slippa det efter 6 veckor!:P 
Det blir bra!:)  

nehej, kolla vad sambon sysslar med:P

puss hej!