Seg!

2010-01-31 @ 21:46:43 / Allmänt
Ja seg är ordet som beskriver mig just nu! trött i hela kroppen, botemedlet är sömn, vilken jag hoppas infinner sig snart:P beror självklart på mig själv, när ja går och lägger mig. Men det måste bli snart.
Ska bara (som de brukar heta) fixa i ordning allt inför morgondagen, packa pluggtillbehör, fixa matlåda m.m. Sen ska jag banne mig sova tidigt! så man kanske är utvilad i morgon inför pluggande och föreläsning.
Vilken handlar om psykiatri, så kan bli intressant:) 

Idag har jag och sambon vart till mina morföräldrar:) morfar fyller nu på fredag, så grattade han idag:) han fick en klippning av mig + lotter:P vilka han vann hela 30 kr på:P alltid nått, men han får ta ut nya lotter och vinna storvinst istället:)

Fick ett halsband av mormor idag med:) som innehåller hennes pappas gamla giftasring och ett smycke från hennes mamma, allt i guld:) superfint! så roligt att något som betyder mycket, känslomässigt.
Har också rånat henne på lite garn, så jag kan lämna iväg och få halsduk och kanske en mössa till och så:D dessutom fick jag också raggsockor! lyckan är gjord! det är dessutom från gammel farmor i finland! de allra bästa:D
så det lönar sig att åka till dom, blir ju bortskämd:P

nej nu måste ja fixa i ordning, sen sova!

God natt!


Lördag

2010-01-31 @ 00:05:09 / Allmänt
Jaha nu har en dag på helgen redan gått:P Idag bjöds det på tenta på förmiddagen, vilken i förövrigt INTE gick bra! skit också! men men, bara att bita i det sura.

När ja kom hem så började jag plocka isär vår gästsäng, sålt den till sambons faster:) så vi vart av med den, en fåtölj och en tv idag:) känns bra.. men lite fler saker ska säljas:P
Jag har iaf mitt egna rum i huset nu, nästan iaf:P Ett rum där mina pluggsaker, alla mina böcker, dator och allt sånt finns nu:) underbart, slippa ha allt utspritt i huset:)

så de är det min lördag har gått åt till.. Hann med Robinson finalen också såklart:) men den jag verkligen inte skulle vinna, självklart vann han. men men:P

I morgon bär det av mot Hällefors, gratta morfar:) blir också av med två katter, som inte riktigt trivs här. Så de ska få komma ut och bo i skogen, utan grannar, så det finns säkert inte massa elaka katter där heller som de gör här.
Ska man vara katt och bo här, då ska man klara av att försvara sig, för de är inte alls snälla.
Så vi tar två flugor i en smäll så att säga;) de är ju en bit att åka, så lika bra de:)

Jo jag har reserverat en massa böcker på campusbokhandeln på universitetet också:D känner mig riktigt ekonomisk faktiskt, spar 500 spänn på de ju!
och sambon undrade, men om vi behöver pengarna till räkningar då, men för tusan ska ju ändå köpa dom! då blir de också en räkning, men nu spar jag alltså 500 kr:D underbart, vilken affär;)
Så de ska hämtas ut på en gång på måndag:) dessutom är de för resten av terminen, och de är bra! så då slipper man köpa fler böcker under våren:)

nej nu är ja så trött, gick upp kvart i sju i morse! så nu ropar sängen, så jag får sova ut någonting i natt:D

God natt på er!

Virrvarr

2010-01-28 @ 18:23:50 / Allmänt
Ja just nu är det ett enda virrvarr i huvudet, av nerver, synapser och diverse saker i kroppen som händer:P snacka om att människan är ganska komplicerad och avancerad maskin:P haha.. det är banor och signaler hit å dit:P man borde tro ja är proffs på detta nu, men när allt ska kopplas ihop, ja då står de still:P mitt hjärnkontor alltså.. haha:P men de är bara att försöka sig på att få det till något vettigt:)
Så lärarna tappar hakan när dom rättar tentan:P haha.. det är mitt mål, sen hur de ska gå till, de funderar ja ännu på:P tips någon?? haha

Som ni förstår så pluggar jag alltså, haha:P inte så att man funderar på detta annars, haha:)

Ja vad händer annars just nu? absolut ingenting, förutom matlagning:P
Jo vi har haft strömavbrott idag, 2 ggr! haha, känns som de va evigheter sen man hade de, men de va bara korta stunder än så länge, men de kan ju alltid komma tillbaka vem vet?:P
Men nu har man ju en kamin som inte behöver el för att man ska kunna elda, så de blir inte svinkallt iaf:) som när ja bodde hemma hos föräldrarna och strömmen gick, pannan kunde man bara elda i om strömmen fanns, för den va gick på el.. dessutom va de typ 30 minus ute då, så då va det riktigt kallt.. kommer ja aldrig glömma:P haha... burr:S

har kommit på att man är lite dement idag, glömmer bort saker hela tiden, funderade på runt fyra tiden varför inte sambon kommer hem då han borde va hemma då redan.. hade t.o.m fixat kaffe och allt;) som tur va hällde ja de i termosen, eftersom han slutar halv fem resten av veckan istället för halv fyra. Han sa de senast igår, men inte kommer ja ihåg de inte.. så man kan ju fundera hur mina banor i hjärnan fungerar?:P kanske är det så att demens smittar av sig? om man umgås med glömska människor för mycket? tåls att fundera på. haha:P

nej fixa mat nu.. magen kurrar!

puss på er;)

Nu var det dags igen!

2010-01-27 @ 14:56:28 / Allmänt
Tänkte försöka börja mig på detta med blogg igen, om ja orkar hålla det vid liv var en annan sak:P
Det var väldigt väldigt längesen jag skrev här nu. Men jag har kommit underfund med att jag behöver vädra tankar, idéer och andra saker i mitt liv någonstans:) och då kom ja på, blogg kanske kan hjälpa? vi får helt enkelt se.

Det har varit mkt i livet nu som ställer till det för mig, men det har börjat ordna upp sig, vilket är skönt:)
Motivationen till olika saker har vart väldigt låg. Men jag tänkte ta tag i olika saker i livet nu, så som att skriva av sig här. Oavsett om de bara handlar om vardagsgrejjer eller annat lite mer allvarligt. Vem som nu än vill läsa vet jag inte, det får vi se.

För att prata om helt andra saker, så ska eventuellt mammas vovve få valpar om drygt 8 veckor:) hundar går visst bara 9 veckor med bebisar:P Så det ska bli riktigt spännande:) Vi håller tummarna att det blir något.

Nej om ja nu skulle ta tag i mina göromål för dagen, vilket innebär massivt pluggande. Trots enorm trötthet måste jag orka. Sova tidigt ikväll så jag kan gå upp tidigt och plugga i morgon också! Då har jag heldag hemma, och kan inte bara sitta och glo, när jag verkligen har massor att göra! haha:) inga ursäkter, nu ska det kämpas, blod svett och tårar!
(peptalk till mig själv:P)

Puss på er;)