Ledig!

2013-04-17 @ 22:29:10 /
Skönt det är med ledig dag såhär mitt i veckan :-) dock enda lediga dagen denna vecka, men gör kväll imorgon då blir iaf sovmorgon!

Idag har jag vart i Kumla och promenerat i sällskap av Elin och Billy :-) väldigt skönt! blåste däremot en hel del.. trots det rätt skönt, känns att våren nog är här nu :-) så nu finns inga ursäkter att inte komma ut på fler promenader :-P

Fick nog själv se första vårtecknet i söndags när jag och Mia promenerade i Oset i Örebro. Hittade tussilago efter vägkanten den, lite roligt då vi hade massa snö kvar här hemma då.. denna är nu snart helt borta, gött!



nej bädda i rena sängkläder och krypa ner kanske? :-) hoppas hinna dammsuga och lite annat plock innan jobb imorgon..

godnatt!

Helg!

2013-04-14 @ 00:49:57 /
Lördagen har nu passerat, dock har jag haft söndagskänsla, så det är gött att det är söndag imorgon och det innebär ännu en ledig dag:D idag tog jag och maken en välförtjänt sovmorgon (vet dock inte hur utvilad jag är egentligen :P) har hunnit med att hälsa på Johan, Mia och barnen, trevligt! kul att se hur deras bygge artar sig :) de små har sån otrolig energi, de borde dela med sig till en annan som har energinivå låg numera.. haha! senare under kvällen fick vi besök av Morgan och Mia med, bjöd på tacos samt fräsch fruktsallad till efterrätt:) men då gubbarna plockade med fiskesaker ute i garaget så kollade jag och Mia på film, Hitta Nemo, haha längesen man såg den.
Helt klart en trevlig dag och kväll! :)

Imorgon har jag hittills bara sovmorgon och tvätt på Att göra-listan. Får se om det kanske kan bli en promenad? hoppas få naturligtvis på mycket bättre väder än idag..

nej sova nu, så jag förhoppningsvis blir utsövd! godnatt!!



Vääldigt längesen nu..

2013-04-09 @ 21:30:50 / Allmänt
Ja tiden går snabbt när man har roligt sägs det. Tycker tiden går snabbt oavsett:P 
 
Har inte haft ork, lust eller tid att uppdatera här på länge. Kan väl bli så i livet gissar jag:P Hur som helst, har jobbat på för fullt. Trivs oerhört bra på ortopeden:) alla i personalen är väldigt trevliga, det underlättar nu när trycket på jobbet har vart helt sjukt. 
Men det får gå:) som sagt så trivs jag. Börjar komma in i arbetet mer och mer dessutom. Känns verkligen att jag valt rätt yrke även om jag skulle klara mig utan vissa dagar.. haha!
 
Idag har jag vart i Kumla en sväng, fick sällskap av Elin och Billy på en promenad. Gött att slippa gå själv, sen får man ju prata av sig om olika saker, alltid bra:)
Är ju faktiskt helt lyxigt ledig två dagar i rad, så även imorgon blir det en promenad men då i sällskap av Mia:) hoppas det är lika fint väder imorgon som idag, blir en lite tunnare jacka i sånt fall då det vart väldigt varmt med tjocka vinterjackan i den gassande solen. 
 
Nej nu ska jag faktiskt ta och slänga i en färg i håret, sen blir det en dusch samt måla tånaglarna:) lite hemma spa så här på kvällskvisten!