Simpremiär!:D

2010-09-21 @ 11:50:27 / Allmänt
Idag har jag gått upp i ottan (kl 7, alltså inte så tidigt:P) så åkte jag vid 7.30 mot kumla och simhallen:) där mötte jag upp Mia och Elin:) så vi simmade tillsammans. Det var så skönt att simma igen! ska köpa årskort igen nästa gång vi simmar. Får ju pengar på fredag!:) Var dock tvungen att va hemma till kl. 10 då hundburen jag beställt för tre veckor sen skulle komma mellan 10 och 12.

10.05 kom leveransen! så slapp vänta speciellt länge:P Dessutom hade hon som körde ut paketet hund själv hemma, så hon skämde bort mina två med hundgodis:)
Den vart jättebra! är uppmonterad och klar:) bägge hundar fick ordentligt med plats och de kommer färdas säkert i bilen nu:) great!

Ska strax åka till universitetet, föreläsning mellan 13 och 15:) sen bär det av hemåt. Blir väl plugg ikväll, tror Tony skulle byta bromsskivor och belägg bak på volvon. 
Sen blir det långpromenad, hoppas vädret inte blir sämre! Blåser ju som attan nu! Vill inte ha mer regn nu...

Nej ska nog göra mig i ordning nu!

puss hej!

I valet och kvalet..

2010-09-19 @ 14:06:40 / Allmänt
Jaha idag var det dags att lägga sin röst, göra sin röst hörd. Frågan är, kommer de höra min röst? Jag hoppas verkligen det. Vi kan inte ha det som vi har det just nu.

Vi kan inte gynna de som redan har pengar genom att göra de lite rikare. Varför inte hjälpa där det behövs istället för att sänka skatterna?
Vården, äldreomsorgen, skolan, sjuka och arbetslösa, de som behöver pengarna. De som verkligen verkligen behöver dom, varför ska inte de få? varför ska dom som har det bra få det bättre när de som har det dåligt, får det ännu sämre?

Sjukt tänk här i Sverige faktiskt. På vems påkostnad ska vi sänka skatterna? Inte Reinfeldts iaf..

Jag läste precis ett blogginlägg som är helt vansinnigt sjukt! så här får det banne mig inte gå till i Svensk modern vård! eller? men alldeles för många drabbas på liknande sätt. Helt och hållet sjukt!

http://klamydiabrevet.blogspot.com/2010/09/sveket.ht

Många säger de kommer sänka sjuksköterskornas löner med 500 kr per månad. Det gör mig ingenting bara jag vet själv att den dag jag själv eller någon jag känner får vara sjuk när man väl blir det.
Eftersom jag själv pluggar till sjuksköterska är ju det en punkt som är viktig för mig. Många studerande med mig vill absolut inte sänka sin lön, men tänk den dag de blir sjuka? eller arbetslösa?
Visst vill alla vara friska hela livet, aldrig behöva gå till arbetsförmedlingen. Det är absolut önskvärt för alla, men verkligheten ser inte så just nu. En debatt jag såg på tv sa att vi har ca 400 000 arbetslösa i Sverige, men ca 40 000 jobb. Hur tusan ska alla 400 000 kunna få jobb när det bara finns till 10 % av dom? Det går ju inte att säga att alla de arbetslösa inte vill jobba annars hade de det, när jobben inte existerar! En riktig tankeställare tycker jag.. Vad vore 6000 kr om året, om man själv behöver hjälpen när det händer något?

Nej nu ska jag och sambon gå och lägga vår röst, och hoppas att den blir hörd:P

Annars idag kommer inte mkt att ske. Ska iaf ta en lång promenad i det fina vädret, och dra med mig sambon som sällskap:)

Puss hej!

Lång dag!

2010-09-17 @ 23:38:30 / Allmänt
Idag har vart en dag av en del besvikelser, men mest har det vart trevligt:)
Åkte iväg till verkstaden för att göra hjulinställningar på bägge bilar, hade anlitat Emma som chaufför i ena bilen då det är liite svårt att köra två bilar samtidigt:P
Så kom vi dit och de började med ena bilen, ja då gick en fjäder sönder. Det innebär att det måste bytas innan man kan göra på den för annars lär man göra inställningen igen. Så tog de in den andra. Ja då var bussningarna till länkarmen bak dåliga på bägge sidor. SUCK! så måste byta det med. Och Tony är inte säker på att han kan det själv. så kanske får lämna in för det. Vi får se.

Så vi får åka en annan dag igen och försöka när vi bytt allt. Detta vart en riktigt dyr historia måste jag säga! usch för bilkostnadet. Men ändå kan man liksom inte vara utan bilarna. Hur ska man ta sig någonstans? det är det som är det negativa med att bo på landet.. haha:P bussarna går inte direkt någe bra här för att det ska funka heller.. men men:/
Bara att punga ut pengarna och se glad ut, för visst vill vi åka säkert utan extra risk för olycka så fort man åker någonstans.

Annars har var vi ju till mamma en sväng när vi vart på verkstaden:) mamma bjöd först på lunch på volvo:) gött!

Ikväll har jag och sambon storhandlat, vårat nya fredags nöje. Gå runt hyllorna på maxi och bara kolla haha! hittade massa bra som man inte tänkt på att köpa hem förut:P haha!
Dessutom har vi hunnit städa här hemma nu med, effektiva vi är!:D Tony dammsög och torkade golv, medans ja plockade grejjer, tvättade ur soffan, hundarnas burar och sängar. Så nu ska det väl lukta liite mindre hund hoppas vi på:)

Ska strax sätta igång en film, så det blir lite soffmys! vart ett tag sen nu.. vet dock inte vilken film.. :)

I morgon ska vi åka till svärmor, gratta hennes gubbe som fyllde för ett tag sen:) så hoppas det blir trevligt. Får se om vi tar med oss Ronja, så de också får träffa henne:) dock blir det nog kanske lite mkt med båda hundarna? vi får se:) är ju en del folk där med. Men vore ju bra att se hur de funkar tillsammans med Ronja också:) eftersom de inte träffats..

Nehej, nu ska ja dra på pyjamasen och kika på film med älsklingen<3

puss hej!

Fyra slöhögar i soffan:P

2010-09-10 @ 15:32:14 / Allmänt

20100910254 (MMS)

Haha, fler än jag som är slö just nu:P Troy, Ronja och Vitnos ligger och snarkar ikapp just nu:P Så gosigt så! Har vart i stan på förmiddagen med, tagit en promenad med Ida:) så tog jag med Ronja så de fick träffas!:) väldigt kul att träffas!:D Nej lite slappa i soffan nu, sen blir det marken i Kumla med älsklingen:D Puss hej


Befinner oss just nu i Varberg på stranden...

2010-09-04 @ 18:12:08 / Allmänt

20100904244 (MMS)

Befinner oss just nu i Varberg på stranden nedanför fästningen:) super fint väder men så kallt! Burr.. Höst nu tror jag. Haft en kanon helg hittills med massa shoppande i Ullared:) ännu en shopping dag i morgon:)