Spooky Halloween

2012-10-31 @ 12:00:00 / Allmänt
Önskar er en skrämmande, kuslig, spöklik Halloween!  Mohaha!
 
 
 
 
 

Redigering

2012-10-30 @ 22:12:00 / Allmänt
Redigerat lite bilder från promenaden tidigare idag:) 
 
 
 
 
 
Väldigt höstiga bilder tycker jag:) de stora ekarna är hel kala, inte ett löv kvar, dock marken helt täckt istället:P påminner mig om en bildlektion vi hade i gymnasiet där vi fick låna skolans systemkamera och gå ut och fota för att sedan framkalla bilderna själva, riktigt kul var det:) jag och en kompis gick runt och fotade, vart mest på de fina ekarna som då också var helt kala, detta i svartvitt:) undrar vart de bilderna tagit vägen.. kanske finns kvar, får rota lite bland gamla papper!
 
Lätt att testa lite med olika lägen på kameran nu med, lekte med slutartiden så vattnets rörelser syns på bilden:) lite fränt faktiskt. 
Skulle behöva lite mer utbildning, en fotokurs. Någon kunnig som känner sig manad? :P 
 
Har också vunnit en auktion på tradera så här på kvällskvisten:) ett nytt objektiv! så bara vänta på leverans och se hur det kan fungera:D spännande!
 
Nej plocka ihop inför morgondagen, ordna med en julklapp imorgon:D yeey!

Frost, snöfall och fotopromenad!

2012-10-30 @ 18:32:13 / Allmänt
Det märks att vi börjar gå mot vintertider. För några veckor kom första frosten, självklart tog jag med mig kameran ut och fotade lite:P trots jag hade lite bråttom till universitetet, haha!

    
 
Jag gillar kylan lite faktiskt, tycker det är mysigt att få bylsa på sig en massa varma kläder och gå ut och gå, luften känns så ren och klar. Det blir lätt att andas på något vis.. 
Och sen komma in från promenaden med rosiga kalla kinder och värma sig med varm choklad eller te under en filt, med en brasa i kaminen och en massa levande ljus, mys!!
Däremot gillar jag inte när det bara regnar en hel jäkla dag som igår.. inte kul alls! men men.. 

I torsdags kom ännu ett stort tecken på att vintern närmar sig, första snöfallet! jäklar vad snabbt det kom, vart riktigt oväder.. haha!
Ännu en gång, klart jag skulle ut med kameran, haha:P fotonörd, inte jag inte.. 


    
 
Malin är fortfarande kvar hos oss, stannade kvar sen i lördags:) idag har vi vart ute på en fotopromenad i kylan:) var nog ute mellan 2-3 timmar, skönt! inte ofta sånt händer längre.. men kul hade vi. Tog en massa knäppa bilder och en massa fina också såklart. 

            
 
         
 
Observera bilden på mig, nedersta raden, ser ut som man skaffat sig ny frilla, vad tycks?:P lite 80-tal, haha! 

Nej nu är det dags för mat! puss hej
 
 
 
 
 
 
 

Födelsedagskalas!

2012-10-27 @ 11:17:15 /

Idag blir det kalas här hemma för att fira min älskade make som fyller år imorgon!:)

Har bakat i två dagar, men som tur var så hade jag Sofia till hjälp:) hur jag skulle orkat annars det vet jag inte, haha:)
Avslutade gårdagen med en storstäd, vilket var välbehövligt..

Men vi hade kul när vi bakade iaf:) gjorde väldigt roliga tårtor, fina tycker vi iaf:) lyckades väl ganska väl! Hoppas våra gäster kommer gilla dom med! Och att de smakar gott!

Bakade också en chokladtårta, rulltårtor och massa småkakor:) nu väntar de bara på att bli uppätna;)

Nej nu ska jag fixa lite till innan gästerna dyker upp, puss hej!


Dress shopping!

2012-10-21 @ 18:05:34 / Allmänt
Söndag och det har vart en rätt seg dag.. Har vart själv hemma hela dagen och är det fortfarande.. Tony är iväg och fiskar.
Så har roat mig med att fixa klart badrumsskåpet, plockat in alla saker osv. Bara lamporna som ska kopplas in nu:D men det vågar jag mig inte på själv.. så får vänta tills Tony kan hjälpa mig med det. 
Skönt att det i princip är klart nu iaf:) tog dock vääääldigt lång tid att borra i det där jäkla kaklet. Men det ska väl inte vara alltför lätt heller. 
Har också vart iväg och handlat lite, nya batterier till bilnycklarna, bunkrat upp med gravljus och lite fler blockljus:) 

Häromdagen klickade jag hem betydligt mkt roligare saker än då:D nämligen tre fina klänningar! så nu har jag en klänning till jul, en till examenssittningen (finmiddag och utekväll) samt till examensceremonin. 
Jäklar vad det känns lite mer verkligt när man får handla fina kläder tills de dagarna. Spännande det ska bli! 19 januari är jag SJUKSKÖTERSKA. Känns lite overkligt! kan man tro på det?:D men ska njuta av allt som händer nu denna sista termin. 
Det är också dags att betala in för broschen man får på ceremonin, frivilligt, men självklart vill jag ha den!

           
 
Vad tycker ni om dessa?:D den första med rött band är såklart till jul, den svarta med leopardmönster är till examensmiddagen och den ljusrosa till examensceremonin:)
Bara hoppas de passar nu med, så ska det väl bli kalas bra!:D hehe!

Har också köpt mig en ny vinterjacka, gick utanför min comfortzone och köpte en vit jacka! brukar alltid välja svart annars.. hade det funnits en grå i min storlek hade jag valt den men nu vart det en vit istället. Bara se hur det blir, kanske får tvätta den ofta, haha! men om det blir så, så är den iaf sjukt snygg:D 

 
 

Imorgon tog vi ledigt, väntar på "domen" från handledaren om vår uppsats är tillräckligt bra för att skicka in första tillfället som är på onsdag. Det märks! bara hålla tummarna:P 
Så imorgon får vi lite extra ledigt.. Blir iaf en promenad i sällskap av Elin, Billy och Mia:D alltid mkt trevligare att promenera i sällskap med andra. 
Annars är inget inplanerat för morgondagen, borde tvätta och lite sånt så blir väl det:) ska nog byta lite gardiner också, så det blir lite mer höst här hemma och att det blir finare till helgen då vi ställer till med kalas!
 
Nej nu ska jag fixa lite! puss hej
 

Mobilinlägg!

2012-10-20 @ 15:31:00 /

Lördag och riktigt skitväder idag!! Känner mig faktiskt rätt så utvilad idag, jätteskönt!:) vaknade strax efter kl 11, gick upp och duschade, fixade frukost och tog med det upp till sängen:) lördagsmys i sängen, så borde man starta varje dag. Satte igång senaste avsnittet av Once upon a time med, spelade in sist, spännande! 


Jag fullkomligt älskar dessa helger där vi faktiskt inte har någonting inplanerat!:) gött att kunna göra sånt man vill bara.
Försöker få upp badrumsskåpet idag, men måste köpa en ny borr till kakel, den vi hade var visst lite för slö.. Haha! Så ska åka och köpa det nu:)

Senare ikväll blir det ett besök hos mina föräldrar:) mys!

Nej mot Jula!:) puss hej


Promenad i regnet

2012-10-16 @ 17:14:37 / Allmänt
Idag tog jag mig en behövlig sovmorgon! skönt. Men när klockan ringde ville jag inte direkt upp, men men!:P inte kul att gå ur sängen när det är så varmt och skönt under täcket, haha!:P
Så upp och åt lite frukost innan jag for till Kumla, där jag och Elin (och Billy, skönt nedbäddad i vagnen) trotsade regnet och tog en långpromenad. Skönt var det trots regnet som knappt aldrig gav sig.. men men! Billy fyrade av leende efter leende när vi kommit in:) han är ett himla charmtroll redan nu, kommer säkert bli en riktig tjejtjusare sen, hehe;) 

Efter promenaden åkte jag till maxi och handlade lite, fräsch frukt och annat gott:) passa på när man ändå är i Kumla. Sen jag kom hem har jag bara ätit lite, sen skickade jag och Sofia in vårt arbete för ännu en bedömning. Får se på torsdag hur vi ligger till:)
Imorgon skulle vi ses, men vi vet inte hur vi ska gå vidare med uppsatsen innan vi fått handledning. Så vi ska ses på  marieberg istället:D lite nöje mellan allt jobb? haha! ska iaf kika på en present till maken som fyller år nästa helg. Så måste försöka komma på något kul eller fint:) vad är frågan.. hmm, ja... det märks om jag hittar något fint imorgon, eller någon idé åtminstone. 

Har också börjat kika lite på potentiella julklappar. Till vissa är det lättare än till andra.. haha! men skönt det vore att vara klar tidigt detta år.. 
Det kommer iaf bli en tripp ner till Ullared under nov, där ska det väl handlas lite mera julklappar:) men kan vara bra att komma fram till några idéer och så redan nu. 

Nej om man skulle ta och fixa lite käk och tända i kamin med, lite kyligt här inne. Och magen börjar kurra lite, så kanske är dags?:P 



Välkommen måndag..

2012-10-15 @ 20:30:09 / Allmänt
Måndag igen och det har vart en seg dag fylld med huvudvärk, trötta ögon och regn.. Låter väldigt muntert:P men det har vänt nu:) 
Maken kom hem och tände i kamin (när det slocknat för andra gången för mig kröp jag under filten istället), vi har ätit och nu är det måndagsmys i soffan framför tvn:)
Så det har inte hänt överdrivet mkt idag, jag och Sofia har skrivit på vårt arbete som vanligt. Imorgon har vi egentid, på varsitt håll där vi ska kolla igenom det vi skrivit hittills. Sen ska det skickas in för ännu en handledning som äger rum på torsdag. Så vi märker väl då hur bra eller dåligt vi ligger till:P men vi tycker själva vi har gjort väldigt mkt bra iaf.. så det tåls att se!
När jag kom hem, tog jag mig en piggelin och en mars (choklad), kröp ner i sängen och kollade på CSI NY som jag spelade in igår kväll. 
Gött att slappna av sådär, speciellt när man knappt vaknat från början... Alltså vi ses inte speciellt tidigt, kl 9 varje dag. Alltså går jag upp 7.30 men det är fan mörkt ute ju!! blä för mörker.. det går an på kvällen, men inte på morgonen, blir så mkt svårare att vakna.. men men! 

I helgen har vi vart på kalas, Tonys bror Christian som fyllt år. Så fick lite mat och fika:) Igår var jag till Marieberg en sväng, mötte upp mamma, Niclas och Malin som var där:) trevligt att ses även om det är en kort stund. Så vart lite fika, sen leta jacka till Malin och jeans till mamma:) de fann bägge, så det var ju givande!
Köpte med gips plugg, så vi senare kunde skruva upp sänggaveln vi köpte i fredags:) inte varje dag man "impulsköper" en säng.. haha! köpte också ett nytt badrumsskåp till badrummet uppe. Vart det som jag visade tidigare, vart dock inte den lampan som jag tänkt.. vart spotlights istället. Men tror det kan bli skitbra när det väl kommer upp. 
Hoppas vi får upp det imorgon, för idag orkar ingen av oss.. haha!
 
Nej nu ska jag nog plocka fram en stor skål med glass och massa chokladsås på, inte helt fel en måndag som denna!
 
Puss hej

Fredag!

2012-10-12 @ 11:33:35 / Allmänt
Fredag och sitter på skolan, med sällskap av Sofia och vår helt fantastiska (not) uppsats. Nej men jag tror vi gör framsteg iaf och det känns bra:) ska dessutom ta en kort dag idag, så snart helg!:D yaay!

Ska dra med mig gubben till marieberg idag iaf:D och ikea, hehe! han anar ingenting;) likabra att ha det så. Ska nog köpa ett nytt badrumsskåp till toan uppe, ska bli bra:D tror jag.. sen sätter jag karln i arbete med att hänga upp det, haha! 
Dessa två i kombination tror jag kan bli väldigt bra! vi har ju två spottar i det nuvarande skåpet, så det måste bli lite lyse, och jag tror om man sätter fast den där lampan på skåpet så blir det skitbra!:D bra med ljus och snyggt! 
Men ska åka och kolla först så man vet hur det ser ut i verkligheten. Ska också inhandla massa ljus, både doftljus och värmeljus. Ett måste när man besöker Ikea!
Får se om vi tar oss en sväng inne på marieberg med, kunde ju vara kul kanske:D inte ofta vi gör det.. 
 
Nej nu ska jag fortsätta skriva! och snart ta en fika tror jag:) 
 
puss hej!

Torsdag!

2012-10-11 @ 17:27:22 / Allmänt
Torsdagkväll och vad innebär det?:D jo först ett nytt spännande avsnitt av Once upon a time, följt av ett ännu mer spännande avsnitt av Revenge!:D yaay! som jag väntat!
Skulle egentligen suttit på universitetet och arbetat på uppsats idag och väntat på att börja med cardiobox, men tyvärr så vart det inte så idag! så kan det gå.. haha!
Men som sagt är taggad för en tvkväll i soffan! ska nog ta och tända en brasa strax med, och fixa i ordning kvällsmat. Ska bara komma på något bra.. lutar åt soppa dock:)

Istället för cardiobox så vart det en lång skön promenad i det fina höstvädret. Fick sällskap av Elin och Billy idag med. Alltid gött med sällskap när man promenerar, allt blir väl nästan roligare med sällskap iofs;) så lite hurtig har jag väl vart iaf! tänkte man måste göra något och jag saknar dessa långpromenader, hinns liksom inte riktigt med alla ggr när man sitter hela dagarna på skolan och skriver. Så passar på när man ändå blir hemma:)
Igår spelade vi iaf innebandy efter en veckas uppehåll. Så det var gött att röra på sig ordentligt igen. Kul är det iaf! 

Imorgon kör vi igång igen med arbetet, innan vi tar helg! men jag tror vi kommit en bra bit på väg:) känner oss inte så stressade än. Får se efter nästa vecka, när vi haft handledning igen om vi har mkt kvar, eller om vi kanske kan bli klara till första inlämningen! hoppas hoppas!

Helgen innebär kalas, vi är ju nu inne i Oktober och det är några kalas på intåg. Dels så fyller Tonys ena bror i morgon, men om några veckor fyller Tony själv år med. Annars har vi inget inplanerat i helgen, skönt det.. 

Nej om man skulle ta och hänga tvätt, fixa köket, laga mat och tända en brasa! bara att sätta igång.. 
 
Puss hej!

Höstväder!

2012-10-08 @ 15:23:38 / Allmänt
Hösten och dess alla vackra färger är här!:) har inte hunnit njuta så mkt av den egentligen, men vart en fin förmiddagspromenad idag med Elin och lilla Billy:) 
Skönt att komma ut och röra på fläsket, dessutom har jag hunnit fota lite med:) Men vart nog dock flest bilder på lillplutten, haha! 
Bilderna blir ju så fina, men inte så konstigt när man har så fint motiv;)

            
 
Vi var och hälsa på dom i fredags (?) tror jag, och så låg han i soffan och sov, så grejade han med händerna och jag tror verkligen han har blivit influerad av mammas lyssnande på Rockklassiker, titta bara på lilla rockbebisen;) det börjas i tid!
 
  

I onsdags, den 3 oktober firade jag och mannen 6 hela år tillsammans! förstår knappt att det är 6 år sen vi fann varandra.. tiden går så snabbt!! 
Hoppas vi får många många fina år tillsammans! love you babe!♥
 
 
nej nu ska jag fortsätta städa bilen, bara urtorkning kvar!:) sen är bägge bilar rena på insidan, bara en varsin tvätt sen med.. haha! men det orkar jag icke idag. Får bli en annan gång:P 

Får se vad som händer senare, ska iaf slänga i en färg i håret. Trött på den underliga färg jag har nu:P haha! hittade inte riktigt sån jag ville ha, men jag tror det kan bli bra ändå. Ska nog också färga över min blonda slinga i luggen, trött på den nu.. 
Ska försöka beställa tid hos en frisör med, så jag får bort lite slitna toppar.. men får ta det senare! färg först iaf. Nej skura ur bilen nu!

Puss hej!