Flytta?:P

2010-11-14 @ 19:14:04 / Allmänt
Nja kanske inte men det ser banne mig ut som så:P
Ska sova hos mor och far mån-ons, hehe:P ska ju ha praktik i Karlskoga så tänkte sova ett par nätter och slippa åka:)
Så har packat massor, så det ser nästan ut som jag ska flytta! men man måste tydligen ha en massa grejjer med sig, inte bara kläder. Måste ju kunna plugga även där, och det är ju ett mindre bibliotek man har med sig för att plugga, haha!

Idag har det inte hänt så mkt, har vart på marieberg och köpt presenter till våra pappor då det är fars dag idag:) kunde inte fira min pappa idag, men han får present i morgon när jag är hos dom:)
Tonys pappa kom hit förut, han ville tydligen hellre komma hit än att vi skulle åka till han:P så han bjöd på smörgåstårta och lussebullar:) mums!

Efter marieberg vart det simning med Elin:) rätt mkt folk, så nästa söndag tror jag vi tar gymmet istället, haha:P
Men det var skönt, vart ett par varv ifrån 1 km simning.

Annars har jag bara fixat hemma och packat inför i morgon. Plockat ihop papper till i morgon med. Ska bara skriva lite om mig till praktikplatsen:)
Tror jag fått med allt som jag behöver tills då iaf:)

Nej nu ska jag fixa det sista:)

puss hej!

Nu är det lördag igen:)

2010-11-13 @ 16:59:26 / Allmänt
Yes, äntligen helg:) idag har vi inte gjort allt för mkt. Har sålt gamla mobilen:) efter mkt om och men..
En från utlandet var intresserad och skulle föra över pengar och så, jag hade bett att hon skulle höra av sig direkt när det vart gjort vilket hon inte hade. Då hörde en annan tjej av sig igår kväll och var intresserad, så vi bestämde tid och plats så vi skulle göra affär. Tror ni inte jag fick mail från utländska tjejens bank att överföring var på G? jajjemen.. kul! så läste igenom mailet, då måste jag för att få pengarna skicka ett mail med beskrivning av objektet och information så de kan se att jag skickat paketet. Krångel!!
Så jag mailade faktiskt henne från utlandet och sa att jag redan sålt den, och att hon skulle höra av sig innan insättning så jag visste om det. Och vad jag fick ut från infon så kunde hon avbryta överföringen så länge jag inte skickat banken uppgifterna. Så jag hoppas det blir bra nu. KRÅNGEL!!!
Men nu är den såld och borta! skönt!!!

Annars har vi inte gjort mkt alls, vart och kollat i några affärer, tagit promenad med the dogs och så:) ska snart åka till kompisar och hälsa på för första gången med, se hur de bor:) Kul!!

I morgon har jag inte mkt planerat, simning med Elin iaf:) sen blir det plugg, och packa för några dagar:) flyttar hem till mor och far ett par dagar:) ska ändå ha praktik i Karlskoga, så kan sova ett par nätter där för att slippa åka fram och tillbaka så mkt:) dessutom ville Malin väldigt gärna att jag skulle sova kvar, haha! tror hon saknar storasyster;)

Tänk, redan har två veckor gått på första praktiken!:) nu blir det vårdcentral i två veckor, så hoppas man lär sig mkt där och har mkt mer kunskap när jag är tillbaka på neurologen på USÖ:)
Har vart rätt tungt att komma till ett helt nytt ställe, men trivs superbra:) trevlig personal och allt:) jättebra handledare, som verkligen pushar på mig! det tror jag att jag behöver. Men vore kul att komma jätte förberedd tillbaka om ett par veckor:)
Ska då nämligen få ha hand om "en egen" patient! hur stort är inte det? allt med omvårdnad, prover, sjukdomar osv.. !! (inte alls stressad inför det!:P) men söta Ida har lugnat mig lite och sagt att inte lägga så stor press på mig:)
Så kämpar med det:)

nej fixa mig lite innan vi åker:)

puss hej!

Now it's on!

2010-11-08 @ 21:40:55 / Allmänt
Ja nu jäklar, nu kör vi igen. Denna gång ska man verkligen komma igång ordentligt:P pratar om träning! tränade på gym med mamma idag:) och har bestämt med Elin att köpa gymkort en månad framöver, på fredag då smäller det!:P
Äntligen!
Inget godis, ingen dricka och annat skräp på veckorna. Endast på lördagar. Då får man ha gottis dagen:P för jag klarar nog inte att sluta helt, haha!
Men nyttigare ska det bli, så man blir lite thinner till jul:D

Har kommit massa paket idag med som jag beställt:) lite julklappar till några stycken, men även en klänning till jul:) och lite annat tjafs:) nu väntar jag bara på paketet med smink som jag och Elin beställt ihop:)
Mkt fint som kommer där som måste provas på!

Nej nu ska jag nog försöka göra i ordning för i morgon, sen sova:P upp i ottan igen! efter långledigt:P haha!

Puss hej!

Slö!

2010-11-03 @ 13:07:08 / Allmänt

Ja nu var det längesen jag skrev någe här igen. Men men, ibland har man varken tid eller ork:P

Hänt en hel del ses sist:) men orkar inte skriva allt, haha!
I torsdags fyllde sambon hela 30 år:D så hade fixat lite överraskningar. Han hade ju tagit ledigt både tordag och fredag! så han fick först 30 röda fina rosor, en chokladkartong och biobiljetter till fredagen:P Saw 3D!

På torsdagen plockade vi och städade hemma lite grann. Senare mot kvällen kom svärmor med karl, Morgan, Mia och Christian. Fikade lite och så:)
Sen fixade jag mat, fläskfilé gryta med pressad potatis, smaskens!:D
Vart också klippt av Mia senare på kvällen, välbehövligt!:D och så hann jag klippa Tony med, inför lördagen.

Fredag vart det surprise som Tony inte hade en aning om, Boda borg med mamma, Malin och Niclas! hade mkt kul, inte alls mkt folk vilket var ännu bättre:D fick iaf 4-5 stämplar denna gång:D
Jag och mamma klarade t.o.m spökhuset själva!:D äntligen!:D
Vi åt lite mat hos mamma och pappa efter det, tacos:) sen vart det en film till det: Ice age 3. Mkt mkt bra:)
När vi sen åkte hem innan bion som började 21.30 så hann vi med att dammsuga av golvet, torka av golv och soffa.
Alla skulle ju komma och fira på lördagen. Så hade med smörgås tårtor och en marängtårta som mormor gjort, jag hade lagt in en beställning:)

Filmen var väääldigt bra! klart värd att se! riktigt sjukt i 3D dock:P

Lördagen innebar en massa folk, fika, presenter och prat:) jag, Tonys mamma, Tonys bröder, mina föräldrar och min mormor och morfar hade lagt ihop pengar till en riktigt fin present till Tony:) en ny svets! tror han vart lite chockad:)
Sen fick han en snösläde av sin faster med gubbe (alltså en snöskyffel:P) och en stor domkraft av sin pappa:)
Dessutom massor med blommor från alla, haha!

Senare mot kvällen vart det party, väldigt kul och trevligt:) vissa blev nog dock lite för fulla lite för fort, haha! men men, inget som gick sönder här hemma iaf:) bara en och annan drink uthälld på golvet, haha:P
Kul var det!:)
Dock inte kul att ta reda på allt dagen efter, däremot hade alla vart så snälla och ställt in allt i köket, så man slapp leta burkar, flaskor och glas i hela huset:)

Har också börjat praktiken nu!:) 7 veckor som man slipper skolan, dock slipper jag inte plugget för det:P
Ska vara på neurologen på USÖ nu i 2 veckor först, sen 2 veckors praktik på Brickegårdens vårdcentral i Karlskoga och sen tillbaka till neurologen i 3 veckor:)

Var väldigt mkt att ta in i måndags när man började. Var mest rundtur, information, man fick passerkort, inloggning, kläder, skåp och annat:P så det kändes lite överväldigande i måndags när man kom hem:P men efter gårdagen då man fick jobba på riktigt kändes det mkt bättre! kommer nog verkligen trivas där, alla är så himla snälla och trevliga:)

nej nu ska jag plugga, är "ledig" idag, men måste läsa massor, så bäst att sätta igång nu:)

puss hej!