Städdag

2012-08-30 @ 18:00:45 / Allmänt
Idag är nog en perfekt dag för storstädning! eller en dag i soffan framför någon bra film;) men jag valde det första. Har vart till färgaffären i Hallsberg och köpt rengöringsmedel för kakel och klinker. Kan bara säga att det var rena mirakelkuren! sprayade på medlet, lät verka i 30 min (säkert lite längre..) och spolade av, inte behövde jag gnugga och dona inte. Skönt!!
Alla som har kakel och/eller klinker i badrummet vet hur äckligt det faktiskt kan bli tillslut.. Speciellt om man som vi har vissa partier med matt kakel.. Kommer aldrig att sätta upp sånt kakel själv om vi ska renovera något badrum någon gång.. Visst är jättefint! men sååå opraktiskt. Om man inte hittar såna här medel såklart!;)

Har också hämtat ut paket idag, min nya fina datorväska:) ska testa sen om den går ner i väskan jag köpte tidigare i sommar:D hoppas på det, så man slipper släpa på flera väskor bara för att man ska ha med datorn.. haha!
 
Nu väntar vi på mat, orkar inte laga själv så beställde:D mums!

Rensning!

2012-08-29 @ 20:12:01 / Allmänt
Påbörjade utrensning av vårt rum fullt med bråte igår, idag är jag i princip klar. Det ser riktigt bra ut och det vart nog drygt 5 sopsäckar med skräp.. jäklar vad skräp man samlar på sig när det finns plats.. :/
Vart också av med bokhyllan idag:D och så har jag fått upp gardiner och fönsterlampa. Gardiner har jag inte haft uppe där sen innan jul tror jag, har liksom inte kunnat komma åt ordentligt. Så det känns ju bra att kunna dra upp persiennerna och sätta upp gardiner istället:)
Skulle dock vilja köpa en schäslong eller något och ställa där inne, så rummet fyller någon sorts funktion. Typ läshörna eller något. Haha! Eller kanske göra till ett gästrum? får se!

Annars har inte så mkt hänt idag. Fick för mig strax innan Tony kom hem att jag skulle baka muffins. Så jag gjorde muffins med äpple och kanel samt kladdkakemuffins:)
Lagom tills jag ställde in äpple och kanelmuffinsen så kom svärmor med gubbe hit, de hade vart i Hallsberg så de passade på att svänga förbi här. Inte varje dag det händer direkt.. :P De kanske kände muffinsdoften?;)
Kladdkakemuffinsen har vi inte smakat ännu, tänkte vispa lite grädde och ta som efterrätt nu:) får dock vänta en liten stund, proppmätt efter middagen.

Jag tycker dagarna är rätt sega, kanske för att jag är själv om dagarna? van att ha maken hemma när jag är hemma.. haha! men rätt skönt ändå:) har ju hunnit en jäkla massa måsten denna vecka. Det enda jag har kvar är storstäd av huset och det ska jag hinna med. Får väl börja imorgon;)
Ska åka och köpa något bra rengöringsmedel för kakel så jag kan få det fräscht där med, välbehövligt.. Så ska åka in till färgaffären imorgon tänkte jag:)
Dessutom har mitt paket kommit, så kan hämta ut det då med. Multi-tasking!

Längtar lite till helgen, ska på marken då!:D i Filipstad, inte vart på många år så det ska bli kul:D är i stort behov av nya strumpor och en ny plånbok så det passar bra nu:) sen hoppas jag på att vi ska hinna träffa Ida och Andreas då med, när vi ändå är på samma ort!;)
Får se hur det blir! ska dit iaf. Så är det bara..

Nej nu ska jag kika lite på tvn. Puss hej!
 

Super utrensning!!

2012-08-28 @ 23:10:07 / Allmänt
Det är dags för oss att få lite ordning och reda i vårt liv och i vårt hem. Jag har börjat en hel del faktiskt, som jag skrev tidigare har jag städat förrådet uppe, plockat i ordning alla våra kläder, rensat ur skafferiet.. nu är det dags för vårat skämsrum.. Ett rum som blivit mer eller mindre ett förråd. För all möjlig sorts bråte.. Inte kul alls! har redan röjt bort det mesta skräpet, som älsklingen får ta med sig och slänga på tippen efter jobbet (han jobbar ju faktiskt granne med soptippen:P).
Imorgon blir jag också av med bokhyllan där inne, och har då bara den stora vita kvar.. Och den får nog vara kvar för tillfället. Ställa massa fina grejer i kanske? beställa hem lite mer foton och förstoringar så det blir lite foton på väggarna och i hyllan där med:D
Nu kommer jag äntligen kunna sätta upp gardiner, ställa in fina blommor och kunna ha dörren dit öppen!:) underbart!!

Har vart hemma hos mamma idag med. Färgat hennes hår och så åt vi lite lunch ihop, gick en promenad och kollade på en riktigt twistad film.. Helt sjuk! men bra:)
Annars har det inte hänt nå speciellt idag. Men det räcker till ändå:) Tony hade tänt i kamin när jag kom hem, första brasan sen förra vintern. Så visst är det höst nu? behöver vi fundera mera? tror inte det.. Men jag tycker ändå hösten har sin charm, om den inte regnar bort helt och hållet! så hoppas på fina höstdagar med fina färger, så det blir lite fina foton även nu under hösten:D
Sen en massa tända ljus, brasa i kamin och en mysig filt samt en kramgo make så är hösten varmt välkommen!:)

Nej dusch nu, puss hej!

Mera shopping!!

2012-08-27 @ 18:22:17 / Allmänt
Denna dag har spenderats på Marieberg Galleria, med Sofia!:) eller ja vi hamnade på NetOnNet först, hon skulle byta ut datorn hon köpt (felköp).
Efter det vart det till Marieberg! började med lunch, så vi skulle orka, haha! Har köpt mig en ny höstjacka, eller ja en trenchcoat från HM:) aldrig haft, men enligt Sofia så passade den mig!


Köpte också en snygg topp på HM med lite spets upptill, snyggt!:) sen har jag vågat mig på något jag aldrig trodde skulle hända, köpte ett par jeans i färg! närmare bestämt mintgröna/turkosa. Kul med lite färg och inte alltid bara svarta nederdelar:P Detta inhandlades på Cubus, vad tycks?:P




Köpte också dessa två toppar, riktigt sköna!!:) och inte likt mig att köpa med långa ärmar, men de var så sköna:) passar nu till hösten med så;)

Kul att shoppa lite nya kläder just nu tycker jag:) har ju trots allt gått ner en del i vikt och då är det genast lite roligare, allt inte sitter helt galet och fult liksom (enligt egen åsikt;P).

Har också handlat lite nytt hem på Ikea! köpte nya badrumsmattor till bägge badrummen här:) lite nya doftljus och annat småpyssel. Men på väg hem storhandlade jag också, så köpte med lite fina blommor så jag tänkte jag skulle kunna snygga till lite i fönstrena uppe med, massa blommor som dött.. ser inte alltför kul ut liksom!

Skrev igår att det var en seg dag, men jag fick nog lite extra energi mot kvällen. Plockade in all ren tvätt, städade köket och rensade både kyl och skafferi. Bara ur skafferiet vart den nästan 1,5 sopsäck med skräp (!!) jisses vad mkt man köpt i onödan.. inte skoj. Men nu är det fint och rent iaf:) Sen städade jag också upp i förrådet uppe så man kan gå in där numera:) kan ju vara bra, haha! och så betalade jag räkningar. Så det vart en skapligt produktiv kväll!

Hann med att slänga skräp idag med innan jag for och träffade Sofia:) så har gjort lite nytta idag med, bra det:) Men nu ska jag fortsätta göra lite nyta, städa badrummen och göra fint där med:)

Puss hej!


Segsöndag

2012-08-26 @ 22:13:06 / Allmänt
Jaha då var det söndag kväll då, tycker det gått rätt sakta idag.. Men det gör inget, behöver väl såna dagar med;) började med sovmorgon, skönt att inte ställa klockan! sen har vi vart till NetOnNet idag, köpte en ny hårddisk till Tonys dator, den andra hade kraschat.. :P köpte också med ett USB-minne då Tony snott mitt andra.. haha!

 Har också haft besök av Christian och Elin idag, ätit lite mat och så bjöd jag på tårta:) fick en tårtstubbe gratis på maxi i Kumla för att jag fyllt år:) så tur någon kom hit, vi kan ju inte äta upp en sån själva!:P

Har också hunnit med att plocka in en jäkla massa tvätt ikväll samt röjt i förrådet uppe! nu kommer man in ordentligt:) skönt att ha sånt klart..
Så kanske tar tag i brötrummet här nere senare i veckan, så det blir lite ordning och reda!!:) jag behöver lite ordning och reda omkring mig. Det gör väl iofs de flesta människor, men ändå.

Imorgon ska jag göra över med lite mer pengar (troligtvis), ska träffa Sofia på marieberg!:) har inte setts sen i juni, så det är ett tag sen nu ju! ska bli kul.
Hoppas man hittar lite fint till höstgarderoben:) kanske en fin höstjacka? får se helt enkelt.. man brukar ju hitta mest när man inte har pengar och tvärtom, haha!

Nej nu blir det en dusch!

Ny design!

2012-08-26 @ 01:53:15 / Allmänt
Dags för ny design igen!:) uppdatera webbläsaren om det inte syns!:) 

Kalas

2012-08-26 @ 00:07:25 / Allmänt
Idag har vi vart i Karlskoga hela dagen hos mina föräldrar:) grattade lillebror som fyller hela 23 år imorgon! så vi har ätit smörgåstårta, fikat, fikat, ätit tacos och fikat lite till:P
Har också hunnit med att vara frisör, klippt pappa och så plockat bryn samt färgat bryn och fransar på mormor. Bokade in färgning och klippning på mamma nu på tisdag.

Annars har vi inte hunnit med så mkt idag, handlade lite på väg hem med.

Måste säga jag är väldans nöjd med denna dator! håller batteriet extremt bra, tyst, sval (speciellt jämfört med min förra!), och snabb är den med:) tror vi kommer komma bra överrens under höstterminen! hoppas jag verkligen!:) sjukt bra att man fick med Office Hem & student med, så man har det "normala" word, har haft Open office ett bra tag, det funkar men är väldigt krångligt med sidnumrering och annat sånt pyssel när vi skriver uppgifter till skolan.. speciellt eftersom inte alla sidor ska vara numrerade osv..
Har också beställt hem ett fodral till datorn så jag bara kan slänga ner den i väskan till skolan:) slippa ta flera olika väskor.

Hittade en snygg orange med (verkligen börjat gilla den färgen:P) men tänkte att jag inte behöver ha allt i den färgen heller.. min nya väska är ju med orange, haha!
Lovade mig själv att få beställa hem vilken jag ville om jag klarat tentan, så var bara att hålla det jag lovar, vilket inte är några problem;)

Ja imorgon är det dags för allra sista semesterdagen ihop, egentligen kanske den var i fredags men räknar med helgen ändå;)
Får se vad vi hittar på... Beror också lite på vädret kan tänkas.. haha!

Nej nu ska jag nog sova snart, är rätt trött!! Natti♥



JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

2012-08-24 @ 23:34:00 / Allmänt
Jag antar att ni verkligen hållt era tummar och tår hårt för min skull!!!! För jag jäklar klarade tentan!! helt jäkla underbart!!:)

Det ska bli sjukt gött att få klaga över uppsatsen som väntar oss! Mkt blod, svett och tårar väntar, förväntar mig inget mindre, men så sjukt jäkla gött att få chansen till det!!:)

Vi hade planerat med Morgan, Mia, Christian och Elin att spela bowling samt äta ute efter:) så tog det lite som att fira då;) perfekt att kunna släppa alla spänningar på:) att jag helt klart var usel och sämst av alla på bowlingen är en annan femma, men kul hade vi:)
Och riktigt god mat efter blev det, lyxade till med varsin plankstek! MUMMA!!:D men så mkt att jag inte orkade äta upp allt, haha!

Idag förutom att vänta på tentaresultat har jag och Tony tillverkat en smörgåstårta som min bror ska bjuda på imorgon på hans kalas:) han vart visst så impad av mina förra helgen att han beställde en själv;) gött de var uppskattade såklart! speciellt när man aldrig gjort någon själv någon gång, haha!

Så imorgon ska vi alltså på kalas, söndag har vi än så länge inget inplanerat, sista semester dagen ihop då, så något får vi hitta på:)
Men jag har ledigt en hel vecka till, och nu kan jag slappna av helt och hållet!!:) ska dock rensa ur förrådet uppe iaf, tvätta och dona lite, men njuta ändå! för sen drar det igång..

Nej nu ska jag slå in lite presenter!

All kärlek till er som hejar på mig därute, ni vet vilka ni är!! ♥

Shopping

2012-08-23 @ 23:28:52 / Allmänt
Idag har vi vart ute och shoppat lite:) gjort vårt första besök på Lager 157 i Örebro. Riktigt bra affär tyckte jag:) köpte 3 linnen för 100 kr (billigt!), en snygg topp från Bondelid, 3 par leggins (60 kr paret, sjukt billigt!). Så vart lite grann:) blir nog fler turer dit kan tänkas.
Vi tog också en sväng till NetOnNet, köpte mig en extern hårddisk, så jag kan säkerhetskopiera alla foton och annat:) väldigt bra!
Efter det tog vi en tur till en fiskebutik, så maken fick kika runt lite, slutade med en massa nya fiskedrag:P haha! vart också matstopp på Marieberg och glass till efterrätt:D

Ikväll har vi också fått upp tavelhyllorna i köket, vart riktigt bra:) bild kanske kommer senare!

Nej nu ska jag duscha, sen sova! upp och fixa lite imorgon.

Nu håller vi alla tummar och tår!!

2012-08-23 @ 00:11:43 / Allmänt
Ja nu är helvetes veckorna över, kan inte längre påverka hur det kommer att bli. Jag ber er alla som läser att hålla sina tummar och tår för att allt går vägen:)

Har inte haft direkt tid att uppdatera här, och det känns lite tråkigt! har en hel del bilder att uppdatera med också, men det får jag ta en annan dag i veckan:)
Skriver idag från en alldeles ny dator dessutom! underbart!! den kom igår, men ville inte hämta ut den förrens idag, då jag annars skulle bli lite ofokuserad. Man blir lätt inne i saker när de är alldeles nya:P Men hittills är den bra iaf, den är tyst, sval och rätt snabb! tycker jag, iaf för mina ändamål, vilka är i princip skolarbeten, blogga, facebook och ibland lite fotoredigering (dock inget större program såsom Photoshop), så jag kräver inte så stor prestanda. Men den är bättre än den jag haft, och den var riktigt snygg faktiskt:) bättre än på bilderna när jag beställde, så positivt överraskad! och till ett väldigt rimligt pris. Fick dessutom med Office Hem & Student samt antivirus i ett år:) toppen!!
 
Har ju också hunnit joina den där 25 års klubben (i söndags). Halvvägs till 50 som Sandra så muntert påpekade:P men nu ska vi inte tänka så, de bästa åren ligger nog framför oss:D
Fick en hel del fina blommor, fick pengar (bidrag till denna dator), ljusstakar, två riktigt fräna viner, 4 st all-in-one glas (hade 4 som vi fick i bröllopspresent) så nu har vi flera:) Fick två receptböcker samt ett mobilskal av älskade maken som jag önskat mig av honom:)
 
     

Dessa två coola viner fick jag av Morgan, Mia, Christian och Elin:) inte alla som har!;)

         

Fick dessa böcker av Tony! velat ha dessa ett tag, så här ska det bakas!!:D


Fick också detta snygga skal till min iPhone, också något jag önskat mig!:) lite för snål för att köpa själv:P men jag har ännu inte packat upp det, spar det lite till senare:)

Sen fick jag ju cykeln tidigare, det var också en present, fick den på Malins kalas, men har haft väldig nytta av den i sommar:)

Nej jag får återkomma med lite mer bilder senare i veckan!:)

Semester!!

2012-08-08 @ 21:09:07 / Allmänt
Då var äntligen min efterlängtade semester här!:D gud så underbart det ska bli!:) dock så började dagen inte så bra.. hur fan kan man bara tappa något i golvet när man bara håller i det. Liksom helt plötsligt ligger det bara på golvet.. skumt!
Men jag tappade min telefon i golvet imorse på väg till jobbet.. och tro på fan att displayen sprack.. SUCK! obehagligt då det är glas.. 
Dock så är det redan fixat! skönt. Klarar verkligen inte av att ha telefonen sådär.. nej fy! så nu är den hel och fin igen:) 
Har också köpt ett tjockare displayskydd som jag ska montera strax. Hoppas jag lyckas:P

Ja jisses, vi har gått in i Augusti, snart halvvägs in dessutom. Är ju nästan lite höstkänsla i luften.. det är kyligt och regnigt ute.. inte alls kul semesterväder, men det spelar ingen roll. Skönt med ledigt oavsett! och blir det inte några utflykter pga väder så blir det lite renovering istället:D 
Har köpt tapeter till vårt hobbyrum (kan inte kalla det datarum nu längre bara, haha!), så ska måla och tapetsera där tänkte jag:) tror det kommer bli bra. Kan dock inte måla kring fönstrena om det ska fortsätta vara sånt här väder.. :/ men men!

Snart fyller jag år också.. :P så håller på att planera lite i huvudet.. vet inte om jag ska slå till på någon fest.. får väl se:P kanske blir lite kalas bara:) lite planer har jag iaf. 

Hade tänkt hinna med en klippning, lyxa till och gå till frisören:) var bara typ 10-12 år sen sist, haha! man har ju vänner som är frisörer, men kan ju inte störa dom jämt:P och jag behöver verkligen en klippning! så slitet, och blivit aningen för långt.. 
Får boka tid imorgon någonstans:) 

Nej nu ska jag fortsätta kika på tv!:)