Snart semester!

2013-06-30 @ 23:05:14 / Allmänt
Ja kanske inte riktigt jättesnart, men närmre semester än så här har jag aldrig vart:P jag jobbar 4 veckor till sen är jag ledig tre hela veckor! min allra första riktiga semester:D 
 
Men som sagt, än så länge är det jobb, har jobbat nu hela helgen och i morgon är jag ledig:D ska åka till marieberg och träffa mamma och Malin:) mysigt!
 
Har vart en hel del som hänt på sistone, man vet aldrig vad livet bjuder på för överraskningar, ibland helt underbara och ibland fruktansvärda.. Vad vore livet utan bägge dessa?

Men jag har iaf beställt lite nya prylar jag bara "måste" ha nu idag. Dels har jag förlängt mitt abonnemang och därmed skaffat ny mobil, denna dyker förhoppningsvis upp under kommande vecka:) sen har jag beställt mig ett nytt objektiv jag suktat efter länge nu! har ju pengar jag fick i julklapp samt i examenspresent som jag tyckte skulle gå till något vettigt, och det vart alltså detta objektiv:D
 
 
Bara hoppas det är som recensionerna säger, ett väldigt bra objektiv som ger fina foton:P
 
På semestern ska vi åka iväg på en kryssning till Helsingfors i sällskap av Morgan och Mia. Kommer bli väldigt skönt att komma hemifrån, samt umgås och bara vara:D längtar massor tills dess! känns kul att ha något att längta till med, det behövs i stunder som nu. 
Vi har också funderat på att åka på en tältsemester till Gotland, har aldrig vart där, men skulle hemskt gärna vilja se alla raukar och stränderna, havet och lummelundagrottan:P vi får se om vi tar oss iväg dit. Vore mysigt, blir ju bara jag och min älskade man då. 

Vi provade att sätta upp det tält vi har, men det visade sig att vi inte har rätt pinnar.. haha! men dessa ska bli levererade imorgon, så vi får försöka på nytt då:) tur man testar sådant här innan det väl gäller. Vi får väl se om vi kommer iväg, vore roligt att hitta på något sånt här. Mysigt om inte annat!
 
Nej om man skulle ta och krypa ner i sängen, så jag får vila ut ordentligt inatt, lite mer än annars iaf:P 
 
puss hej!

Långledig!

2013-06-13 @ 23:07:15 / Allmänt
Ja det var nog en stund sedan jag skrev här ser jag:P 
Måste erkänna att jag varken haft tid, lust eller ork.. så är det. När man väl är ledig från jobbet så har jag ju så mycket annat inplanerat:P haha! men det är väl så det ska vara gissar jag. 
 
Som sagt jobbar för fullt, heltid känns verkligen. Man bor mer eller mindre på jobbet emellanåt:P men nu är jag iaf långledig:D fredag, lördag och söndag:D hoppar in och jobbar måndag, sen ledig tisdag och onsdag igen:D underbart! speciellt nu när vi slår ihop de två ortopedavdelningarna till en, som det är på somrarna. 
Har vart fullkomligt kaos idag.. helt fruktansvärt faktiskt. Inte lunch förens kl 15, och det var ju inte direkt rast utan bara kasta i sig på fem minuter. Har nog aldrig vart så sjukt mkt tror jag... Men men, hoppas det lugnar ner sig till måndag när jag är tillbaka!
 
Var iväg till mina föräldrar förut, hämtade Malin som ska spendera helgen här med oss, mys!:D imorgon har jag planerat in ett besök på äventyrsbadet i Kumla, hoppas det är lite roligt iaf:P efter det blir det lite handling. Sen får vi se vad kvällen erbjuder. 

På lördag ska vi till Christian, Elin och Billy, gratta Elin som fyllde i tisdags:) hon har berättat om sina bakplaner, så blir nog smarrigt:P 
 
Nej nu ska jag nog ta och fixa i ordning extrasängen till Malin och sen ska vi nog sova snart, är så trött! förhoppningsvis vaknar vi pigga och fräscha imorgon:D