Shopping

2013-07-01 @ 17:28:37 / Allmänt
Idag har jag spenderat lite kvalitetstid med min kära mamma och lillasyster. Hon hade också med sig en vän. Förresten, när vart de stora och fick intresse för shoppning? när hände detta? måste totalt ha missat det.. snart blir det väl pojkvänner och fester:P att tiden går så snabbt!! och betyder detta att jag börjar bli gammal? :P nej, nu ska vi inte gå till överdrift, jag stannade i ålder när jag fyllde 25, haha!
 
Nej men vi har haft jättemysigt, shoppat en massa:) de hade tydligen mkt på rea nu, hade jag ingen aning om:P så vart några linnen, toppar och lite annat småtjafs. 
 
Lunch vart det med, kinabuffé:D mums! och en fika på Ikea, gott det med:) och när vi kom ut från Ikea sken solen, så det vart ju precis lagom att avsluta shoppingdagen där. 

Tänkte jag skulle ut i trädgården och fota lite, måste öva lite, kan alltid vara bra. Måste lära mig kameran helt och hållet någon gång. Det där med ljusmätning osv. Skulle haft något roligare motiv än blommor och mig själv dock, men det har jag inte så det får duga för stunden:P 
 
Nej, ut i solen en sväng nu!