Dubbel dejt

2012-09-27 @ 22:49:10 / Allmänt
Längtar tills imorgon!:D ska på s.k dubbel dejt! säger man så här i Sverige eller är det bara på filmer från USA?:P iaf, jag och Tony ska ut tillsammans med Sofia och Erik. 
Först blir det middag på Jensens och efter det bio, Hypnotisören blir det, verkar spännande!
 
Ska bli mysigt värre! hur ofta får man klä upp sig och gå ut liksom?:) även om det "bara" är middag och bio. Jag och Tony får fira vår 6 års dag imorgon kväll då, eftersom vi egentligen firar på onsdag, hur kul är det?:P haha.. 

Så ska leta reda på en tjusig outfit som jag kan ha på mig imorgon:) hoppas på regnfritt så jag kan använda mina snygga pumps med! de är ju aldrig använda.. haha!
Imorgon på dagen ska jag och Sofia dessutom besöka Lager 157 och även ta en runda på stan:) kanske hittar några snygga skor och något fint att ha på sig om man inte hittar något jag redan har. Vi får se, så längtar tills morgondagen!
Ska också köpa en present till pappa imorgon, han fyllde hela 47 år igår:) så ska dit och gratta honom på lördag. Ännu en anledning att gå på stan!

Nej nu ska jag ögna igenom garderoben!

Puss hej


Ny vecka

2012-09-24 @ 11:50:36 / Allmänt
Måndag och ny vecka igen! idag jobbar vi hemifrån, hoppas man får lite gjort:) men det ska det väl bli. Fila lite mer på bakgrund och så idag tänkte jag, Sofia pysslar med annat. På så vis kanske man kan ta någon dag i veckan och jobba hemma, får höra med Sofia hur hon känner för det. Haha! 

Helgen har gått snabbt som vanligt! I fredagskväll åkte vi till mina föräldrar, vart bjudna på mat och annat gott:) mysigt! var längesen vi hälsade på nu, blir så när man har fullt upp på veckorna och annat att pyssla med på helgen tydligen.. Men vi ska dit igen på lördag:D gratta pappa som fyller nu på onsdag. 
I lördags hjälpte vi Christian och Elin att flytta:) till en riktigt fin och stor lägenhet! hoppas de trivs bra:D vart lite mer utrymme och lilla Billy får ett eget rum också, inte dumt. 
Dessutom hade de fått nytapetserat i alla rum utom hallen, så snygga tapeter!:D man blir väl inte alls sugen själv att tapetsera om när man ser sånt, nej då:P
Söndagen fick jag spendera i min ensamhet, haha! Tony var iväg med Morgan och fiskade, de kom inte hem förens efter kl 20 på kvällen, men men:P pojkar och deras hobbys. 
Så vart en vilodag, dammsög dock lite och hängde en tvätt. Annars tog jag bara det lugnt, skönt det!

Nej fixa lite mat och sen sätta igång med arbetet.. Borde hinna med en promenad idag med, väldigt soligt och fint ute!:D får se.. haha!

Puss hej!

Rolig helg!

2012-09-18 @ 09:42:27 / Allmänt
Nu är det redan tisdag, veckorna går verkligen i rasande fart! Men det är skönt, då är helgen snart här igen:D lever mest för helgerna, sen är onsdag och torsdagkvällarna inte så dumma heller:D då är det innebandy och cardiobox!

Helgen som har vart har vi hunnit med en massa besök hos folk:D i fredagskväll var vi och hälsade på hos nyligen hemkomna Christian, Elin och deras lille son:) det bjöds på tårta som nyblivna mormor hade tagit med, väldigt god! lördagen vart riktigt seg, men på kvällen åkte vi och hälsade på Sandra och Kim som nyligen flyttat:) ett sent besök vart det, inte i säng förrens kl 3 på natten.. (inte bra, blir ju halvdöd dagen efter, haha!:P de där timmarna är till för de yngre att vara vakna på tror jag.. haha!)
Söndagen tog vi liten sovmorgon, sen bar det av mot Karlskoga. Där hälsade vi på Madde, Cristoffer och deras 2 månader gamla dotter Wilma!:D hur go som helst! och hur söt som helst! Dessutom trivdes hon väldigt bra i min famn:D man kan ju inte annat än smälta när de ligger och sover i ens famn, sen ler i sömnen, hur sött är inte det?!:D
På väg hem åkte vi och hämtade mat och svängde förbi Christian och Elin igen:) skulle klippa herrn och sen är det ju en bonus att hälsa på den lille igen;) Denna gång fick vi låna honom en stund, så mysigt!! han är ju så liten och go. Han låg bara och tittade på mig när jag pratade med honom, mys! (tänkte väl: vem fan är du?:P). Ja det är kul med en liten i släkten som man kan få låna och snosa på när längtan efter bebis är för stor.

Så det vart en riktig bebisgosande helg, inte mig emot!:D bara hoppas vi också får uppleva den där totala lyckan det måste vara att för första gången se sin älskade lilla bebis. Den som lever får se!

Nej nu borde vi nog ta tag i den där uppsatsskrivningen igen! så det händer lite. Börjar på resultatet idag. Sen handledning på torsdag, då lär det märkas om vi gjort rätt eller får börja om!:P

Nej, back to work! Puss hej

Lördag

2012-09-15 @ 12:57:06 / Allmänt
Äntligen helg igen!:) dessutom kalasväder idag!!:D kanske ut och fota hösten lite? tror det får bli så:) ska dock till maxi en snabbis först, eller om jag får sällskap av Tony senare?;)

Måste bara gratulera Elin och Christian som den 12/9 fick en liten son!:D den mest söta lilla plutt! det har ni gjort bra!:D får se till att fota lite där med, bebisfotografering!:D
Kul med en liten i släkten nu! någon att skämma bort och lära ut massa hyss till;) haha!

Annars denna vecka som gått har jag och Sofia kämpat med c-uppsatsen. Jag hoppas verkligen vi inte är helt ute och cyklar:P men det lär väl märkas på torsdag då vi har handledning igen..
Innebandyn kom igång i onsdags med, gött!:D behövs verkligen tycker jag!:)

Nej nu ska jag ladda kamerabatteriet och sen fixa i ordning mig lite:)


Söndag

2012-09-09 @ 18:15:03 / Allmänt
Redan har helgen hunnit passera! det går så snabbt vissa helger.. Igår vart det städdag, skulle ju få besök senare på kvällen av Sara och Lars:) så då kan det inte riktigt se ut hur som helst.. haha! så hann med att städa ut hela huset, skönt.
Senare mot kvällen dök de upp och så kom också Morgan hit. Så vi gjorde i ordning lite tacos, väldans gott:D och senare intog vi soffan då det var speedway på tv.
Trevligt var det iaf! prata en massa och bara umgås:)

Idag vart det sovmorgon för mig, Tony åkte tidigt med Morgan och fiskade.. och kom precis nyss hem. Så har vart ensam hela dagen i princip. Har haft lite slappardag i soffan:) tände i kamin med då det var lite rått här inne. Och så har jag slängt ihop lite äpple- och kanelmuffins! väldigt gott.

Imorgon ska jag testa på något jag aldrig gjort, Yoga! haha.. ska bli spännande och se hur det ska gå. Bra hoppas jag!:P
Innan jag drar till skolan ska jag också hämta ut nyckeln till lokalen vi ska ha på onsdagarna framöver, innebandyträning wiihoo!:D börjar redan nu på onsdag, längtar!!


Nej nu ska jag skriva ut lite artiklar och förbereda inför morgondagen.

Träning!

2012-09-07 @ 21:50:59 / Allmänt
Igår var första gången någonsin jag testade på gruppträning, förutom skolgympan och det är ju inte riktigt samma sak!:P
Det har vart en prova på-vecka på universitetets gym!:) så igår gick jag och Sofia på ett Cardiobox pass. Det var riktigt kul! men jobbigt as hell! så lite stolt över mig får jag nog vara! jag överlevde:) och dessutom kunde jag ta mig ur sängen imorse, trodde faktiskt på mkt värre träningsvärk. Dock inte utan såklart, men inte så illa som jag föreställt mig.

Idag köpte jag terminskort för alla gruppträningar:) så kanske blir att testa något annat kul också! Men definitivt cardiobox varje torsdag.
Bokade dessutom lokal för höstens innebandyspelande igår med. Så det kör vi igång med på onsdag! skoj det ska bli!! saknat det en hel del faktiskt!:D
Så nu ska det väl röras lite på fläsket! gött! (hoppas jag tycker likadant om några veckor och inte tröttnar.. :P)

Sen har vi kommit igång med vår mega uppsats som ska skrivas. Vi har kollat igenom en jäkla massa artiklar i skolan idag, så nu ser man bara massa resultat och syften i skallen, haha!:P men skönt det går framåt. Dock så har vi inte hunnit så långt, så vet inte om våra handledare kommer dissa det vi skriver än, ser vi vid nästa handledningstillfälle:P
 
Nej nu ska jag plocka fram lite gottis!:D

Enmilare

2012-09-05 @ 12:28:09 / Allmänt
Idag började dagen med en långpromenad, fick sällskap av Maria. Tog enmils rundan uppe i spåren som finns här. Men enligt hennes mobil var den några km längre än en mil. Riktigt skönt faktiskt! jobbade upp en bra aptit, så bara hugga in på matlådan när man kom hem:D
Kände av från träningen från igår när jag gick upp med.. Så hur kommer det bli på fredag? kommer man kräla ut ur sängen? haha!
Ser mkt fram emot morgondagen faktiskt! hoppas det är något för mig!!:D

Idag ska jag läsa lite artiklar inför morgon dagen, tänkte också söka lite kanske, efter nya artiklar. Lär behövas!:P haha..
Annars innebär denna dag inte så mkt.. :) Ska packa inför morgon dagen, både träningskläder och pluggrejer. Blir mkt att släpa på, men det gör inget!:)

Nej nu ska jag ta mig en isglass innan det blir dusch!

Kickstart!

2012-09-04 @ 17:59:47 / Allmänt
Igår var ju som jag sagt första dagen på sista terminen!:) med spänd förväntan kom man dit, hela dagen fylld med massa information, lite föreläsningar och träffa flera kända ansikten!:) fler än jag trodde, så det är ju kul att ha några man känner liksom.
Dagen började med en riktigt glädjebesked med, Sofia fick inte bara godkänt på sin praktiska tenta utan t.o.m högsta betyg och därmed kommer vi skriva C-uppsats ihop i 10 veckors tid.
Förväntar oss inget mindre än blod, svett och tårar! haha;) Har kollat igenom en massa gamla filer på datorn, externa hårddisken och i usb-minnen för att hitta artiklar och annat från våra förberedelser för detta. Ska nu kolla igenom artiklarna jag hittade om jag tycker några är värda att använda.
Annars ska det väl sökas en massa artiklar denna vecka bara:P och så ska vi ha vår första handledning på torsdag, se hur dissade vi blir angående vårt syfte, haha!

Idag har jag tagit sovmorgon, behövde verkligen sova ut ordentligt! och jag känner att jag inte är alls lika trött som igår.. Vilket känns bra! har dessutom tvättat våra kuddar och täcken, så ska snart bädda sängen med, sova helt rent inatt kan bara göra susen för sömnen;)

Körde igång ett träningsprogram på tvn med Jillian Michaels (från Biggest Loser bl.a.), höll banne mig på att dö.. haha! hur ska det gå på torsdag när jag faktiskt ska ta mig till "riktig" träning. Jag och Sofia ska på Cardiobox! kommer vara en blöt fläck på golvet där, haha! men jag hoppas det kommer bli riktigt kul, isånt fall tänker jag köpa ett terminskort där.
Har också köpt nya inneskor samt ett knäledsstöd så nu är jag verkligen redo! Vi ska också börja med innebandyn igen nu under hösten!:) ska bara få ihop lite fler folk. Men förhoppningsvis kan vi boka lokal denna vecka!:D skoj!! så nu är jag redo för höstens alla upptåg!!

nej nu ska jag fixa lite middag, så magen slutar kurra.

puss hej!

Terminstart!

2012-09-02 @ 21:39:35 / Allmänt
Imorgon är det första dagen på allra sista terminen i skolan!! helt sjukt att det är dags för T6 nu.. känns lite halvt overkligt, men icke det är verkligen på riktigt! men det ska verkligen bli skönt att bli klar.
Det känns som det är min tur nu efter alla om och men!:P Kickstartar med heldag mellan 8.15-17 dessutom, välkommen tillbaka liksom;) haha! så tänkte försöka lägga mig i skaplig tid idag så jag orkar gå upp och inte sitter och gäspar hela dagen..

Annars är inte mkt inplanerat inför imorgon, kommer vara sjukt trött efter skulle jag tro!:P

Känns fortfarande lite overkligt, i januari är jag färdig sjuksköterska! i höst måste jag söka jobb! snart ska man jobba själv inte bara har praktik liksom, stort!:) men väldigt spännande.

Har som sagt vart hos svärmor idag, grattat hennes gubbe. Bjöds på mat och fika. Vart också lite pilkastning, rätt usel är jag måste jag säga:P kastar inte så mkt som när man var liten längre.. haha!
Efter vi kom hem har jag hunnit dammsuga av nedervåningen och plockat lite. Vart också lite kvällsfika på samebröd med älgkorv på, mumma det!:D
Ska plocka fram pennor, block och annat inför imorgon med, så man inte glömmer sånt första dagen, haha!:P
Puss hej!

Filipstad!

2012-09-02 @ 12:29:40 / Allmänt
Igår kom vi äntligen iväg till Filipstadsmarken, som jag sagt i så många år att vi måste åka på!:) vi fick också sällskap av Morgan, Mia och Sofia:) hade riktigt trevligt. Och marken är minst lika stor som jag minns den, haha..
Har nog aldrig shoppat så mkt på en marknad som vi gjorde igår!:P men så ska det väl vara. Det jag skulle titta efter var nya strumpor (självklart!) och en ny plånbok. Hittade bägge dessa saker.. Plus en hel massa annat med. Men så kan det bli! tror vi var där sammanlagt 7 timmar, och då hade vi gått allt ett varv.. haha!  Hann också med att träffa fina Ida och hennes Andreas! kul att hinna ses en liten stund när vi för en gångs skull befinner oss på samma ort.

Sofia hade sovit hos oss sen i fredags, då jag agerade frisör; klippt och slingade henne. Vart skitbra!!:) sen följde hon med hem, så vi handlade och sen lagade vi mat enligt Sofias recept. Fläskytterfilé inlindad i lufttorkad skinka och fylld med philadelphia ost och soltorkade tomater. Till det serverades potatisgratäng och fetaostsallad, mums!!:D
Kul att testa något nytt också, händer inte så ofta tycker jag.. haha!

Idag ska vi åka till svärmor och gratta hennes gubbe. Annars är inte så mkt inplanerat idag.. får väl se när vi kommer hem också om man hinner greja något hemma. Eller om man bara ska slappa lite:)

Nej äta upp frukosten nu!