Så jävla nöjd just nu!!

2010-02-20 @ 22:53:34 / Allmänt
Fy fan säger ja bara, fy fan!!! Jäkla gubbe som plogar utanför vårt hus, han "såg" inte den jättestora snöhög som Tony skottat ihop och han "missade" även de 5 meter utanför tomtgränsen med en halv meter djup snö! SUCK!
Så jag, Tony och Malin (iofs lekte hon mest i den gigantiskt stora snöhög som han faktiskt lyckats ploga ihop:P) har vart ute nu och skottat i den jäkla djupa snön så vi ska kunna ta oss ut med bilen.. i morse va de snö upp till rutan på bilen t.o.m, det har ju inte kommit så mkt snö, men det är ju i stort sett snöstorm, eller har vart iaf, så de virvlat in massvis med snö på vår tomt..
i morse när ja skulle ut med hunden på baksidan, ja då fick ja t.o.m skotta mig igenom en halvmeter djup snö på altan för att ta mig till gräsmattan, och Troy gick ut för å göra sitt, knappt han syndes överhuvudtaget.
Sigge (katten) går ut på altan och i princip tvärnitar och vill in igen, klandrar honom ej! Fy för att vara katt i detta väder, han skulle ju inte synas alls, vara begravd i snön istället. haha:P

Jag behöver inte säga mer att jag inte gillar vädret och snön, för de känns som det framgår rätt så bra i texten ovan.

Annars händer inte mkt, mest plugg å sånt!:P
Avslutade sista medicinkursen för resten av utbildningen i torsdags med tenta (såklart!). Har vart en ok kurs, intressant innehåll. Men upplägget va riktigt uselt!
Alla föreläsningar kom i tredje och fjärde veckan på kursen, som totalt är på fem veckor. Hade vart helt ok om man kunnat läsa ämnena innan föreläsningarna, men när dom i princip utgick ifrån föreläsningarna allihopa och det inte fanns speciellt mkt om just dom ämnena i kurslitteratur så va de uselt.
Dessutom kom två av ämnena inte ens med på tentan, och de tyckte ja de kunde ha sagt, eftersom de andra ämnena va så pass stora och väldigt omfattande. Men men, det fick dom allt höra i kursutvärderingen, haha!

I helgen är det rätt så lugnt annars, lillasyster bor hos oss till i morgon:) va hemma hos mamma och pappa igår och pluggade, så hon följde med hem:) då mamma och pappa skulle ut och äta nu ikväll, så behövde de barnvakt:) och jag ville ändå hon skulle komma hit, så vart perfekt:)
har haft en supermysig helg hittills. Igår beställde vi pizza och kollade på Lets dance. Idag har vi städat, tvättat och donat med det mesta:) till viss del med hjälp av lillasyster och nu ikväll vart det tacos och melodifestivalen:) ska också hinna med en film med popcorn innan det blir sovdags! vilken är ännu inte bestämt. Tur att hon är nattuggla och vill sova länge på mornarna:) passar oss perfekt! haha.. såna barn vill ja ha om jag får önska, när det blir dags för det, haha!

I morgon vet jag ännu inte vad som väntar, om vädret inte är lika busigt så går vi nog ut och åker i backen utanför huset:) Annars vet jag inte, den som lever får se!

ha en underbar helg, det som är kvar!

puss puss






GLAD!!

2010-02-08 @ 23:16:08 / Allmänt
Ja nu är jag riktigt glad:D
2 tentor godkända på 4 dagar:D innebär lite mindre bekymmer framöver:D great:D
går knappt att beskriva känslan just nu, men glad är ett bra ord:) vart t.o.m skakis även denna gång ja fick reda på tentarsultatet, haha! men de är bra, underbart!
firade med kladdkaka idag:) ska ta med lite så Ida och Sandra (om hon äter:P) vill ha i morgon efter lunch:P

Nehej, skriva ut alla papper, sen sova!

natti natti!

Slut på helgen!

2010-02-07 @ 23:52:30 / Allmänt
Ja nu är de slut på helgen igen. Helgerna går oerhört snabbt när man är ledig, för de har ja tagit mig tillåtelse till denna helg:P

I fredags vart de städ för hela slanten, så nu är huset rent ett tag till, haha:P på kvällen vart det fredagsmys framför tvn med tacos och Lets dance:P och med sambon såklart:)
I lördags pysslade vi med akvariet, gjorde rent, och jag kan säga de va nödvändigt! haha! vi var även och handlade inför kvällen då vi bjöd sambons bror med flickvän på mat. Vart potatisgratäng och karré med sallad och baguetter:) riktigt gott faktiskt:) slog till på stort och testade något nytt, feta ost i gratängen och jäklar va gott det vart:D kul och testa lite nytt emellanåt.
sen kollade vi såklart också melodifestivalen:) hör ju till, haha! blandade meningar angående bidragen, men visst va de skapliga som gick vidare.
Efter festivalen vart det även en film, som är bland dom mest konstiga jag sett. Den var inte dålig alls, fast jag hade haft något emot ett annat slut, eller ja en fortsättning så de vart ett bra slut. Men ganska bra ändå, Triangle hette den tror ja. Skum film, men på något sätt bra. Lite psykologisk tror ja.

Idag har ja haft en toppen dag, som spenderades på Ikea med Ida och senare fika hemma hos Ida:P med väldigt gott fika till:) man har ju turen och blir bjuden på hembakat:D
Har också (faktiskt!) pluggat idag:P så ja inte är helt efter inför tenta och plugg i morgon:P
Men de känns bra, kommit en bit, men ska blir massor gjort i morgon!

Annars har det vart en lugn och skön helg:) en väldigt efterlängtad sådan:)
Har t.o.m fått ont i ryggen på mornarna av att jag legat i sängen för länge, fick sånt förr när ja sov ordentligt:P vilket också tyder på att jag fått sova ut ordentligt med. Väldigt bra, kan vara passande inför kommande veckor, haha!

Jo en sak till, fick tentaresultat i fredags från förra kursen, GODKÄNT!!! (och en poäng i från VG, vilket är halv surt, men är iaf en bit över G gränsen och godkänt:P) är så jäkla nöjd! När ja läste de i fredags vart jag t.o.m skakis! haha, underbara känsla!

nee nu måste jag verkligen gå och sova så jag vaknar utsövd och orkar med det som ska göras:D

natti natti!

Fundersam

2010-02-04 @ 22:45:40 / Allmänt
Ja fundersam är jag ganska ofta nuförtiden har jag märkt. Om det mesta faktiskt. Inte alls som man va förut, "det ordnar sig". Lite finns ju kvar, de måste de:P men man funderar mycket mera nu, om allt. Men de är väl så det vuxna livet ter sig? eller?:P bara jag kanske, haha:P

Mycket funderingar om skolan och allt som hör det till. Allt som vart hemma har just nu lagt sig på is och det känns bra igen:) vilket är underbart:) funkar inte livet hemma funkar ingenting, så är de ju.
Många som känner mig vet att jag brukar vara den positiva:P och det måste jag vara för att orka med, haha:P man kan inte se pessimistiskt på allt här i livet, det orkar man inte till slut.
Som vi i klassen lärt oss på psykologin: Self efficacy= tilltro till vår egen förmåga att nå målet. Det är precis så jag lever efter:P Men vissa dagar är dåligare än andra, tyvärr.. men de ska gå, allt ska bara gå vägen, på ett sätt eller ett annat:P så är de, ja är bestämd på den punkten! DET SKA GÅ!

Va i skolan idag också, har seminarie som började 10.15. Jag åkte som vanligt en timme innan jag börjar, för att hinna och så. Men ta mig tusan, inte en enda jäkla parkering ledig på hela campus området! suck! inte på någon av de stora gratisparkeringarna och inte heller på betalparkeringarna. Tiden började rinna iväg, så ja fick åka och ställa mig hos en kompis som bor lite bakom skolan, sen vada i en halv meter snö typ till skolan. Men ja kom bara 5 min sent! tur de. haha:P

Efter seminarie gick ja tillbaka till Ida, där ja parkerat bilen och åt lunch med henne:) trevligt med sällskap:) Vi knallade snart tillbaka till skolan då det bjöds på föreläsning om psykiatri, närmre bestämt med missbruk som inriktning. Väldigt intressant faktiskt:) och en rolig, bra föreläsare:)

Åkte efter heldag i skolan hem till mina föräldrar:) umgicks lite, fick mat:) mys:)

I morgon kommer det ske något som inte alls händer ofta här längre, jag ska städa:P haha.. sen ska jag också vara flitig och plugga! men när kvällen kommer ska jag äntligen låta mig vara ledig! första fredagkvällen sen jul typ:P men ska bli skönt:) kanske ett glas vin eller två:P vi får se. eller så däckar man totalt, skulle inte förvåna mig, haha.

Nej nu måste jag sova så jag orkar med att städa och plugga:)

God natt:)