Sista dagen..

2011-08-28 @ 19:11:29 / Allmänt
Yes sista dagen på semester idag!:P känns lite sisådär att börja skolan igen, men nu är det sista året, skönt!! hade dock gärna velat vara ledig 4 veckor till.. haha!
Igår var det kalas här hemma, jag och lillebror slog ihop våra kalas eftersom vi fyller med en veckas mellanrum och dessutom var ju vi borta förra helgen. 
Men det vart trevligt med smörgåstårta och fika på dagen:) mot kvällen vart det party!:)
Var inte så mkt folk, men hade jättekul!:)
Fick en del pengar samt presentkort, så imorgon ska jag och Sofia åka till marieberg efter skolan:) handla lite! får se vad man hittar.
Men idag har jag faktiskt inte vart bakis alls, har hunnit dammsuga hela huset, fixat med massa blommor som jag fick i present, tvättat och lite annat:) så känns skönt att denna dagen inte bara runnit ut i sanden och man degat i soffan!
Men nu ska jag ta reda på lite tvätt och laga lite mat!

24 år!!:D

2011-08-19 @ 13:59:36 / Allmänt
Ja idag är det min födelsedag och jag blir hela 24 år!:P ett år från 25(!!!) det går så snabbt! känns som att det inte var så längesen jag fyllde 13 och fick min första helt nya cykel av mormor och morfar:P känns som att det var igår jag fyllde 18 år och jag and my friends stod i baren på vår stora fest hemma i Hällefors:D
Känns inte alls som att det var 5 år sen jag tog studenten nu, inte alls.. Tiden bara springer iväg:P
Men dagen började bra, när klockan ringde så kom min kära man upp med frukost till sängen<3 
Mamma och Malin ringde dessutom och sjöng för mig:D eller ja, det var mamma som fick sjunga, för Malin sa bara: vi har en sak åt dig, meeen mamma får ta de!:P haha, söt unge;)
Har fixat i ordning mig, och väntar på att min make ska komma hem, han är visst på hemligt uppdrag..;)
nej nu ska jag fixa det sista för resan!:D vi ska åka om en stund neråt i landet, nedanför Helsingborg!:) imorgon blir det besök i Danmark och på söndag blir det Vallåkraträffen:D
ha det bra!

Köket är klart:D (nästan iaf...)

2011-08-17 @ 20:43:37 / Allmänt
Ja nu är äntligen köket klart!:) Tony håller på med det sista just nu:) några lister som saknas bara..:P hehe!
Är jättenöjd faktiskt:) vart ett helt annat kök!
Elin har gjort ett jättejobb:) så fint så!:P låter som vi inte gjort nå själv, men det har vi ju! målat massor, spacklat, slipat och annat småtjaft:P har t.o.m kittat om fönstren på utsidan nere, så det är gjort:D bara ett färglager på det om någon vecka så.
Så här blev det:

Fräscht och fint:)

2011-08-07 @ 00:03:43 / Allmänt
Har målat runt och på ytterdörren idag, så nu är det vitt och fint! har hunnit med tre lager idag, men behövs minst ett lager till:P 
Ska köpa nytt handtag också, så ska åka in till marieberg imorgon förmiddag:) kommer bli så fint så! blev ljusare i hallen direkt, när man går från mörkbrunt till vitt så gör det skillnad!
Ska också köpa svart och vit färg imorgon, till hyllan i köket, ett pelarbord och skänken i hallen! fint kommer det bli när allt är klart:)

Igår handlade vi tapeter med, så får vänta tills tisdag då Elin ska börja i köket! fint det kommer bli! ljust och fint.

Händer lite nu, bra det! behövs fixas allt man inte hinner med annars nu när man får semester. Jag har dock ett jobbpass imorgon kväll kvar, sen är det SEMESTER!!! himla skönt ska det bli faktiskt!
Idag har vi vart och grattat svärfar som fyllde 52 år:) fick räkmacka, sen tårta:) gott! efter det var vi en sväng till Mia med familj:) trevligt!
nej ska nog sova nu, så man orkar gå upp imorgon, haha!

Äntligen dags!:D

2011-08-05 @ 14:45:30 / Allmänt
Jaha då har man gjort klar sista dagspasset på jobbet:P bara en kväll kvar på söndag, sen har jag semester:D
Tog med en korg fylld med godis till jobbet idag, behöver jag tala om att den var populär?:P jag steg snabbt i graderna måste jag säga:P haha! nej men man vet ju hur man mutar hemtjänst personal, antingen fikabröd eller godis;)

Nu är det dessutom helg snart, maken går på semester idag när han slutar med, gött det:) ska bli mysigt att ha tre hela veckor ihop:D och förhoppningsvis få lite gjort här hemma med:)
Idag ska vi nämligen äntligen köpa hem tapeter till köket:D har anlitat Elin som ska hjälpa mig till veckan och börja tapetsera och måla:) så nu försvinner allt brunt och träfärgat, det blir vitt!:D snyggt!
tänkte passa på att måla vägghyllan i köket med:) svart tror jag den blir, passar bäst till möblerna:)
Sen köpa hem lite golvlister och måla och sätta dit:) vill ha köket klart nu! trött på allt halvfärdigt.. 
Samma i hallen, där ska golvlister inhandlas, målas och sättas upp:) sen är den helt klar med. 
Och så har jag ju väggarna i trappen som ska målas med:) så det finns allt att göra här hemma:) men när man får lite hjälp så går det mkt lättare!
Men vi börjar med köket, och börjar med att inhandla material. Kul det ska bli att få lite nytt och fräscht!:D
Nej nu ska jag nog ta att dammsuga, innan maken kommer hem så vi kan åka:)

Snart semester!:D

2011-08-04 @ 20:01:15 / Allmänt
Har bara 2 arbetspass kvar nu, imorgon dag samt söndag kväll, sen är det semester i tre hela veckor!:D 
Uppbokade på lite små tripper iaf, som nästa helg då blir det ner till Ullared för lite (läs mycket) shopping:) sen helgen efter det åker vi neråt Helsingborg med Morgan och Mia, vi ska bo på Barsebäcks camping i stuga:) på söndagen är det bilutställning i Vallåkra, men vi åker ner redan på fredagen:D det ska bli skönt att komma hemifrån! bara hoppas på bra väder med;) blir nog att åka över till Danmark på lördagen, tror ja.
Igår hämtade jag ut mitt nya körkort!:D så nu är det helt officiellt, ingen mer Johansson här inte;) nu är man en Rahlén!:P
I lördags var vi ju på bröllop med!:D de var så himla fina!! och det var ett underbart bröllop:) och de hade riktig tur med vädret, då prognoserna visade regn, men det kom inte en droppe!
Så jäkla varmt var det inne i salen där vi åt, men som tur var så kunde man gå ut emellanåt:P
Väldigt fint, och tårarna var aldrig långt borta.. jäklar vad känslig man blivit på sistone;)
Annars är det mest jobb som hänt.. inge jättespännande, men snart är det över!:P
Ska ta och plocka ihop lite godis jag kan ta med mig imorgon, som tack för denna sommar. Är väl antagligen sista sommaren nu.. Tråkigt då man trivts så bra:P personalen tycker att jag kan jobba som sjuksköterska där sen nästa sommar, haha! får väl se vart livet tar en när man är slut med utbildningen:P
nej, fixa lite nu. Och kanske kvällsbad?!