Redan höst

2013-09-29 @ 22:27:07 / Allmänt
Kollade precis mitt senaste inlägg, och det var inte igår det skrevs :-P Jag har hunnit med semester, och det har hunnit bli höst. Löven skiftar färg och faller från träden.
En himla mysig årstid detta med, man kan tända i kamin (kan man visserligen sommartid med om man så önskar, men oftast är det ändå tillräckligt varmt :-P), tända ljus, byta till duntäcke och bädda ner sig i filt i soffan.

Haft en underbar sommar med, mkt och tungt på jobbet (men vem har inte det?), men det har vägts upp med allt annat vi gjort. Haft tre veckors semester, hann då med en kryssning till Helsingfors. Väldigt fin och mysig stad, dessutom skönt att bara komma hemifrån och slippa alla måsten!
Vi har också umgåtts med vänner och familj. Där jag trivs allra bäst.

Nu är man tillbaka till jobbet sen lite mer än en månad tillbaka. Högt tryck till och från nu med, men med underbara kollegor kan inte jobbet bli annat än roligt :)

Har långledigt denna helg, var ledig igår och idag men även imorgon, underbart! Vi var och grattade pappa igår som fyllt i veckan, vart gott fika och sen bjöds vi även på tacos och grillkväll. Tror filmen hette "Now you see me", den var riktigt bra och kan rekommenderas!
Idag har vi pysslat lite hemma, sen var vi en sväng till Myrorna och Dollar Store. Hittade en gammal kista till mamma på Myrorna och gamla notblad som jag gjort tavlor av, de har såklart en given plats på pianot :-)


På Dollar Store hittade jag nya tekoppar :-) passande denna årstid! så varmt välkomna på en kopp te.
Har också haft en hudvårdskväll här hemma, var på en sån hos Elin för drygt 1,5 vecka sedan och då kunde man bjuda in några hem till sig för samma sak då den chansen tog jag. Fick ju en fin gåva för detta med :-P Men innan det började så fick jag en liten sminkrådgivning och pröva lite olika produkter, blev väldigt nöjd med resultatet och såklart några kronor fattigare men lite smink rikare :-P köpte hudvårdsprodukter när Elin hade detta, och är riktigt nöjd. Det är sällan jag blir, brukar alltid tröttna och återgå till ordinarie produkt men inte denna gång.






Nej nu ska jag ta och göra lite fotvård!